Hogy jobb hasznalnia laptopot, toltoben vagy anelkul es feltolteni mindig?
Ezzel az a szívás, hogy az akkut kb 40%-os töltöttséggel és hűtőben kell tárolni. Nem vicc ez az ideális tárolási hőmérséklet ilyenkor.
Az akkut arra találták ki, hogy használd. Kb 1000 ciklust bírnak vagy inkább 2 (max 3) évet.
Egyik ismerősömnek már több, mint 1000 ciklus van benne és még simán tudja használni több órán át. Persze ehhez jó minőségű akku is kell.
Egy héten legalább 3x merítsd le.
Én két akkut nyírtam ki azzal, hogy nem használtam azóta megtanultam, hogy mire való az aksi.
A heti 3x lemerítés HÜLYESÉG!
Ajánlom ezt a kérdést, főként a 06-19 19:42-kor íródott választ, mert én írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Ha van egyéb kérdésed, szívesen válaszolok.
okoska inkább te olvasgassál utána a Li akkuknak. Arra tervezték, hogy használják őket és nem arra, hogy feltöltve tárolják. Már miért lenne hülyeség 3x lemeríteni legalább? LOL Érdekes, hogy amióta így használom sokkal jobb a teljesítménye.
Inkább te ne írkáljál baromságokat.
Nem egy szakember megerősítette, hogy használni kell az aksikat és nem tárolni. Így is úgyis 2 év alatt leamortizálódnak a kémiai reakciók miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!