Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerinted melyik a jobb játék?

Szerinted melyik a jobb játék?

Figyelt kérdés

Call of Duty: Modern Warfare 3 vs Battlefield 3

Válaszodat indokold is meg.

2011. nov. 3. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ember és pénz függő. A Battlefield 3-nak eléggé nagy gépigénye van, így nem mindenkinek adatik meg az a luxus, hogy játszhasson vele (nekem szerencsére igen).

Én előrendeltem a BF3 Limited Editiont, és alig bírom letenni, annyira jó. Tetszenek a nagy pályák, a járművek, a szemkápráztató grafika meg minden (sajnos az MW3 ezek közül egyiket se tudja felmutatni).

Őszintén megmondom, szerintem a MW3 egy iszonyatosan nagy lehúzás, mivel kb. ugyan az a játék, mint az MW2, csak pár új cuccal..olyan, mint egy 12 000ft-os DLC.

Bár ne ítélkezzünk előre, hiszen jelen pillanatban a MW3 még meg sem jelent.

2011. nov. 3. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért a COD-nak is megvannak a szépségei.

Mi sem mutatja jobban mint hogy a legsikeresebb akció cím.

Persze ahogy az első írta emberfüggő.

Én speciel nem szeretem a BF-t. Szvsz a COD az FPS-k arcade kategóriája. Az ARMA a szimulátorosabb míg a BF a kettő között maradt. Remélem ez a harmadik már nekem is tetszik.

2011. nov. 3. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
48%

Egyikse, mert mindegyik csak a multiplayerre és a grafikára megy, nincs normális történetük, csak olyan cutscene-map-cutscene-map-cutscene-endgame stílus, nem olyan, mint a régi, jó történettel rendelkező játékok

A CoD 2 még jobb volt, de aztán egyre rosszabb lett az egész sorozat

2011. nov. 3. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!