Szerinted melyik a jobb játék?
Call of Duty: Modern Warfare 3 vs Battlefield 3
Válaszodat indokold is meg.
Ember és pénz függő. A Battlefield 3-nak eléggé nagy gépigénye van, így nem mindenkinek adatik meg az a luxus, hogy játszhasson vele (nekem szerencsére igen).
Én előrendeltem a BF3 Limited Editiont, és alig bírom letenni, annyira jó. Tetszenek a nagy pályák, a járművek, a szemkápráztató grafika meg minden (sajnos az MW3 ezek közül egyiket se tudja felmutatni).
Őszintén megmondom, szerintem a MW3 egy iszonyatosan nagy lehúzás, mivel kb. ugyan az a játék, mint az MW2, csak pár új cuccal..olyan, mint egy 12 000ft-os DLC.
Bár ne ítélkezzünk előre, hiszen jelen pillanatban a MW3 még meg sem jelent.
Azért a COD-nak is megvannak a szépségei.
Mi sem mutatja jobban mint hogy a legsikeresebb akció cím.
Persze ahogy az első írta emberfüggő.
Én speciel nem szeretem a BF-t. Szvsz a COD az FPS-k arcade kategóriája. Az ARMA a szimulátorosabb míg a BF a kettő között maradt. Remélem ez a harmadik már nekem is tetszik.
Egyikse, mert mindegyik csak a multiplayerre és a grafikára megy, nincs normális történetük, csak olyan cutscene-map-cutscene-map-cutscene-endgame stílus, nem olyan, mint a régi, jó történettel rendelkező játékok
A CoD 2 még jobb volt, de aztán egyre rosszabb lett az egész sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!