Milyen laptopot ajánlassz nekem erre? (Lent kifejtve)
Lassan itt az egyetem és szeretnék egy jó kis laptopot venni magamnak... itt vannak a feltételek hozzá:
- ár: plafon a 150.000 Ft
- legyen jól elkülönülve a billengyűzet gombja (gépírás miatt)
- nem játékra használnám ( de azért a biztonság kedvéért a min. az legyen h fusson rajta az nfs shift 2 hátha kedvet kapok:) )
- 400 giga hely elég rajta
- normál méretű legyen ne netbook
- akkor is gyors legyen, ha mondjuk sokminden meg van nyitva
- megbízható legyen
- sokáig tartson az akksija
- BŐVÍTHETŐ LEGYEN!!!
Nagyjából így ennyi jutott eszembe. Nekem pl tetszik a dell valami olyasmi billentyűzetre gondoltam...
Hallottam olyan előítéleteket h a fujitsu és a toshiba laptopok gyakran hibásodnak... Ajánlanál olyan márkát ami megbízható?
Előre is köszönöm!
A PB egy rakás kaka. elég itt rákeresni.
Te ezt mind 150-ből akarod?? Most megyek és körberöhögöm a kutyát. :D :D :D
Köszi a válaszokat!
02:31 -es válaszoló... asszem nem olyan nagyok az elvárásaim, hogy 150k alatt ne lehessen ilyen laptopot találni... Tudod én megkerestem rá a pénzt a nyáron és nem anyuésapu ad rá 200-300k-t hogy a fiuknak legyen mivel villogni...
10:54 - köszönöm a választ! Én is dell laptopot néztem ki magamnak, volt szerencsém kipróbálni egyet a régi iskolámban és nagon megtetszett az egész...
Pontatlanul fogalmaztam, a plafon 150k de van rá 150k-m tehát akörül szeretnék nézni :)
Tehát kinéztem egy Dell Inspiron n5110-est ilyen felszereltséggel:
Vélemények róla?
Senki nem mondta, hogy nem te kerested meg rá a pénzt. Azzal meg máshová menjél, hogy anyámék adták nekem a pénzt a gépre. Már 10 éve nem élek otthon, de sebaj.
Én arra reagáltam, hogy amiket összeírtál azt 150k-ért mind megkapni irreális. Szóval te kezdted a hülyeséget.
Ha megsértettelek, bocs!
Ha én kezdtem a hülyeséget, vagyis irreális, hogy találok ilyet, akkor hogy-hogy 153.000 Ft-ért találtam egyet?
Még körülnézek a napokban a nagy üzletekben (Saturn, MediaMarkt, Euronics stb...) De valószínűleg marad a Dell n5110, nagyon megtetszett:)
Ha megvettem megírom melyiket választottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!