Ez mit jelenet rendesen kifejtve?
Érzem,hogy mi lehet,csak nem akarom elhinni,hogy másodpercenként kapok egyet.
Behatolás blokkolva!
¸¸Helytelen TCP beállítási kombináció˝ típúsú behatolási kísérlet a számítógépbe meghiúsítva.
Valaki vagy valamilyen vírus/kémprogram megpróbál erőteljesen behatolni a gépedbe. Vagy csak szar a tűzfalad/vírusírtód.
Szedd le az Advanced System Care 4-et és szerezz hozzá egy serial keyt ami addig PRO-ra váltja hogy az Internet Boostert (eszköztár/toolbox) lefuttatod. Az a TCP-t is beállítja.
SuperAntiSpywaret használok mellette Panda vírusirtót.Sok vírusirtót használtam,de eddig ez a legjobb.Egyébként a napnak egy bizonyos időszakában szoktak nagyon jönni.Időnként egy másféle típusú is szokott jönni,abból számomra az jön le,hogy valamilyen hacker próbálkozik.
Egyébként a kérdésben írt mondatnak mindig van IP-címe,MAC-ja és Helyi protokollja.Egyszer lenyomoztam párat,mindegyik a 13. kerületben van,vagyis ott,ahol én.Tehát ezek szerintem hackerek.Vagy vírusnál is le tudn ilyet nyomozni a vírusirtó?
Bocsi de rosszul írtad a "crackereket".
Van routered? Ha van akkor le van védve?
Én a panda-ban nem bíznék. Válts át valami erősebbre.
használj VIPRE Antivirus Premium tűzfallal és webszűrővel nagyon jó az egész http://www.youtube.com/watch?v=gIDy7thrSpU
így tudod ingyen használni [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!