Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a "Google forditó...

Hogyan lehet a "Google forditóba" betenni?

Figyelt kérdés

Egy kis ablak angol nyelvű szövegét szeretném leforditás céljából a forditóba tenni.

A példa itt:

[link]

2011. aug. 31. 09:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

12:18

Nagyon magasra dobtad fel a labdát.

Bizonyára eredményes lenne a javasolt megoldásod, de - sajnos én - megoldani, részletes leirás nélkül nem tudom.

Valóban HP psc 1410 nyomtatóm van.Eddig békén hagytak ezekkek az erőszakos szemetekkel. Már nagyon az idegeimre megy az állandó takatitás, majd minden esetben visszaugrálnak.

Az hogy törölni, meg ujratelepiteni nekem kezdőnek nem járható megoldás.Pedig valószinő egyszerű az egész, de tudatlanul nem szeretném elba*ni a gépet, meg a nyomtató zavartalan működését.

Türelmes segitségedet előre is köszönöm,

2011. szept. 6. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!