Hogyan lehet a "Google forditóba" betenni?
Egy kis ablak angol nyelvű szövegét szeretném leforditás céljából a forditóba tenni.
A példa itt:
9:25
Ezt akartam elkerülni.
9:26
Köszönöm az oktató válaszodat.Tudod nem mindig ilyen rövid a szöveg, és egy - jelen esetben angol - szöveg begépelése - nekem - sokkal nehézkesebb, mintha magyar lenne. A kérdésem azért lett kérdés, mert azt reméltem, van egyszerübb megoldás is.Minden esetre a megoldás keresést nem adom fel.Ha eredményre jutok, megy az értesités.
Nálam nem weboldalakról van szó, hanem a háttérképre ugrálnak rá ezek a sz*rok, közvetlenül a gép bekapcsolása után - amik nem tudom honnan a francból kerültek ide és mit akarnak. Nagynehezen kilökdösöm őket, de minden bekapcsoláskor előjönnek.A példának megjelenitettet lefényképezés után tettem ide, mint ahogy az alábbiakat is egybeszedve.De ez még nem mind.
Az igaz, hogy be lehetne irni a forditóba, de ha van egyszerübb lehetőség, én ezér kérdeztem a lehetőséget.
(A kioktatő válasszal nem megyek semmire)
Az alábbiak között itt van a fenti szöveg is, csak itt az ablakból letisztitottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!