Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a "Google forditó...

Hogyan lehet a "Google forditóba" betenni?

Figyelt kérdés

Egy kis ablak angol nyelvű szövegét szeretném leforditás céljából a forditóba tenni.

A példa itt:

[link]

2011. aug. 31. 09:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
írd be a szöveget,máshogy nem tudod
2011. aug. 31. 09:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szépen begépeled. Amíg leírtad ezt a kérdést addig simán meg is tehetted volna.
2011. aug. 31. 09:26
 3/11 A kérdező kommentje:

9:25

Ezt akartam elkerülni.

9:26

Köszönöm az oktató válaszodat.Tudod nem mindig ilyen rövid a szöveg, és egy - jelen esetben angol - szöveg begépelése - nekem - sokkal nehézkesebb, mintha magyar lenne. A kérdésem azért lett kérdés, mert azt reméltem, van egyszerübb megoldás is.Minden esetre a megoldás keresést nem adom fel.Ha eredményre jutok, megy az értesités.

2011. aug. 31. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
nem tudod kijelölni a szöveget? aztán ctrl c majd ctrl v
2011. szept. 1. 08:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez a gond?
2011. szept. 1. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
sajnos más ötletem nincs ...:)
2011. szept. 2. 07:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Használj Google Chrome böngészőt, alapból tudja a fordítást. Idegennyelvű weboldalnál automatikusan felajánlja a fordítást.
2011. szept. 4. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Próbáld a www.webforditas.hu-t ott van olyan h komplett weboldalakat fordít le (elég szarul) e lefordítja ;)
2011. szept. 5. 14:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Nálam nem weboldalakról van szó, hanem a háttérképre ugrálnak rá ezek a sz*rok, közvetlenül a gép bekapcsolása után - amik nem tudom honnan a francból kerültek ide és mit akarnak. Nagynehezen kilökdösöm őket, de minden bekapcsoláskor előjönnek.A példának megjelenitettet lefényképezés után tettem ide, mint ahogy az alábbiakat is egybeszedve.De ez még nem mind.

Az igaz, hogy be lehetne irni a forditóba, de ha van egyszerübb lehetőség, én ezér kérdeztem a lehetőséget.

(A kioktatő válasszal nem megyek semmire)

Az alábbiak között itt van a fenti szöveg is, csak itt az ablakból letisztitottan.

[link]

2011. szept. 6. 08:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Van egy HP nyomtatód, amelyik a telepítő CD-ről beírta magát egyből a netre is, hogy kapcsolatot tarthasson a gyártójával, az pedig küldi neked a reklámot. Töröld le a nyomtató szoftverét (uninstallal), aztán úgy telepítsd újra, hogy tiltsd le a netes kapcsolatot a HP-vel. Engem azóta nem tud zaklatni (ez is HP).
2011. szept. 6. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!