Melyik a (leg) jobb, legstrapabíróbb laptop fajta? Milyet érdemes venni? (Részletek alább)
Van egy 5 éves Acer TravelMate 2413LMi-m, de végig az 5 év alatt elég ramaty volt, hamar lelassul, bemelegszik, gondolkodik, nem bírja vinni az egyszerű cuccokat sem, jó párszor volt kipofozáson, utána 2-3 hónapig jó volt, aztán megint kezdte, most meg már letört teljesen a teteje is, pedig mindig vigyáztam rá. Ilyet még egyszer nem vennék, az biztos!
Kérdés, melyik az a fajta, mi a márkaneve, amelyik ennél sokkal jobb minőségű? Melyiket, milyet érdemes venni (nem a memókapacitására és egyebeire gondolok)?
Kinek milyen tapasztalata van a hány éves laptop-jával kapcsolatban? Légyszi írjátok le, segítsetek választani!
Fontos, hogy 100 eFt körül tudok csak rá költeni, sajnos azt is alig, nincs manink (annak is az árát vissza kell fizetnem hamar, mert kölcsön lenne), viszont a mostanit már nem fogom tudni sokáig használni, mert semmi nem tartja a tetejét, a monitorját. Szóval ne írjatok eget verő árú masinát, ami több százezer ft, meg olyat, hogy "jó gépet csak x összegért kapsz" stb., mert nem ez érdekel!
Köszi.
packardbell!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem az egyik legjobb laptop márka (mégha nem is olyan elterjedt,bár már nagyon sok műszaki boltban lehet már kapni és egyre többet)
nekem 4 éves a packardbell laptopom, és bírja a munkát.
egyszer kétszer ugyan volt már szervízben de nem olyan komoly hibák miatt. ráadásul olcsón hozzá lehet jutni. én mondom a legjobb választás.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!