Mitől jobb egy Apple Mackbook mint egy jó DELL Laptop mitől olyan drága mivel tud többet egy olyan mint egy sima laptop?
A Mac munkagép elsősorban, míg más lehet munka+szórakozás+játék+net+akármi.
A gyakorlatban jobban látszik a különbség mint így érvelve, nekem van szerencsém iMacen dolgozni és nem hasonlítható a Windowshoz, ha valóban munkára használod és nem másra.
Aki csak presztízskérdés csinál, hogy van pénze Apple-cuccot venni, de nem arra használja amire igazából hasznosítani lehet, az hülyeséget csinált csak, és kidobta a pénzét.
Használtál már Mac rendszer Apple terméken? Itt annyian írják és osztják ugyanazokat a dolgokat, de szerintem 10-ből 1 ember lehet az, aki tudja is mit beszél, a többi ugyanazt fújja (villogni jó vele, csak a logót fizeted, gazdagok játéka, stb...)
Személy szerint nekem van szerencsém iMac-en dolgozni, és ég és föld a különbség a Windows-hoz képest, ami a munkát illeti (kép-hang-video-kiadványszerkesztés).
Ez igaz. Nekem Macbook pro-m es egy Windows-os gepem is van, es en az interneten kivul csak munkara es munkahoz hasonlo dolgokra hasznalom a Mac-et. A rendszer teljesen mas a Windows-hoz kepest, es mivel rengeteg ember Windows-t hasznak, ezert a legtobb dolog arra szuletik meg, es ha nem csinalja meg ezt a dolgot valaki Mac-re, akkor nem tudod futtatni rajta.
Ebbol kovetkezik, hogy egy Mac-et nem tudsz ugy hasznalni, mint egy Windows-t. Ettol fuggetlenul az egyik legjobb rendszer. Nagyon eros, nekem a munkahoz kivalo (programozas, kepi anyagok es par internetes dolog, tenyleges internetezes, zenehallgatas stb.)
Errol jut eszembe, hogy viszont internetezesre is tokeletes, ugyan azok a bongeszok vannak, mint a Windows-on, csak mas a kinezete, es a kezelese.
Az pedig hulyeseg, amit a legtobb allit, ahogy mondja az utolso. Ebbol annyi az igazsag, hogy egy kicsit draga, de ha jobban megnezed a legkisebb macbook pro-t, a 13 inch-eset, ami olyan hardverekkel rendlekezik pici letere, mint egy komoly pc, plusz ha tisztaban vagy azzal, hogy a markat mindenhol meg kell fizetni, akkor rajossz, hogy mi az igazsag.
A mac egy megbizhato, munkara kivalo gep. Megeri befektetni a cegeknek is, mint egy labilisabb XY notebook, szazezredik kiadasa. Ebbol igazabol egy evente szoktak ujitast kihozni, akar egy uj gep, akar uj rendszer, es nem kell tokolni, hogy most ez a laptop ezzel a VGA-val, vagy az azzal a procival. Szoval igen, minden mas gep masra jo. Ez egy munkagep.
En azt mondom, ne vegyel Macbook-ot, mert a meglatasaim szerint nem fogod tudni arra hasznalni, amire akarod.
UI: a Windows-os gepem 4 eves, es kb. 8 eve hasznalok Windows-t, mac-et pedig 3 eve, szoval tudom mirol beszelek, es ossze tudom ezeket hasonlitani.
Egyebkent meg annyit, hogy a Mac kepes minden olyan Windows-os program futtatasara, amit megirnak/konvertalnak ra, igy teha pl. az osszes Microsoft Office program fut rajta, mert megcsinaltak ra.
Egyebkent elnezest az ekezetlenkedesert, es neha a potntatlankodasert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!