Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS! Aki ért vmennyit a...

SOS! Aki ért vmennyit a nyomtatókhoz! MIT CSINÁLJAK? Léccciiiiiiiiiiiii vki segítsen!

Figyelt kérdés

A nyomtatómba nem rég lett kicserélve a tinták...amikor nyomtatni szerettem volna vele, akkor a gépem azt írta ki, hogy egy patron nem jól lett behelyezve.

Na most én nagy okos, kinyitottam a nyomtató tetejét, hogy megnézzem melyik patron lehet a problémás.

A nyomtató elkezdett "sikítozni"...megijedtem, lekapcsoltam...:D és ugy látom, hogy beakadt az a rész, amibe a patronokat kell berakni:S és nem akar kimozdulni onnan, kézzel próbáltam, de igazából már nem merek csak úgy hozzányúlni:S

most mit csináljak?tökrevágtam a nyomtatómat?:(

2011. aug. 30. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Áramtalanítsd, majd kapcsold be újra, hátha helyére ugrik! Egyébként milyen nyomtató?
2011. aug. 30. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Ha jól értem, a patronoknak van egy rögzítő fül/sapka, amit nem zártál le rendesen és beszorult vagy beakadt. Mivel még egy márkán belül is nagyon sokféle felépítésű nyomtató van, erre nem lehet megmondani, hogy ezt tedd, meg azt tedd, pláne nem így vakon. Amit javasolni tudok, a fejet illetve a fej tartóját szét ne szedd, ha már így alakult, kénytelen leszel valahogy kézzel kiakasztani, ha nem megy, akkor marad a szerviz, ha nem gyári patronokat tettél be, akkor buktad a garanciát is. Azt tudom még mondani, hogy tegyél fel pár jó minőségű képet róla, hátha az segít, mert így nem lehet túl sok konkrétat hozzászólni.
2011. aug. 30. 13:42
 3/3 A kérdező kommentje:

sikerüüüüüüüüüüült:D ó nagyon köszönöm mindkettőtöknek a segítséget...egy kicsit ki tudtam kézzel húzni a tartót, amiben a patronok vannak ( ezt kikapcsolt állapotban ), tovább nem, de amikor újra bekapcsoltam a nyomatót, már magától kijött és működiiiiiiiiiiiiik:D

nem tudom mi akadt be, de lehet, hogy a kezemmel vmit megfogtam, ami által ki tudtam húzni vmennyire:)

örülök most:D

aranyosak vagytok, h segítettetek, válaszoltatok:)

mégegyszer köszönöm:)

2011. aug. 30. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!