SOS! Aki ért vmennyit a nyomtatókhoz! MIT CSINÁLJAK? Léccciiiiiiiiiiiii vki segítsen!
A nyomtatómba nem rég lett kicserélve a tinták...amikor nyomtatni szerettem volna vele, akkor a gépem azt írta ki, hogy egy patron nem jól lett behelyezve.
Na most én nagy okos, kinyitottam a nyomtató tetejét, hogy megnézzem melyik patron lehet a problémás.
A nyomtató elkezdett "sikítozni"...megijedtem, lekapcsoltam...:D és ugy látom, hogy beakadt az a rész, amibe a patronokat kell berakni:S és nem akar kimozdulni onnan, kézzel próbáltam, de igazából már nem merek csak úgy hozzányúlni:S
most mit csináljak?tökrevágtam a nyomtatómat?:(
sikerüüüüüüüüüüült:D ó nagyon köszönöm mindkettőtöknek a segítséget...egy kicsit ki tudtam kézzel húzni a tartót, amiben a patronok vannak ( ezt kikapcsolt állapotban ), tovább nem, de amikor újra bekapcsoltam a nyomatót, már magától kijött és működiiiiiiiiiiiiik:D
nem tudom mi akadt be, de lehet, hogy a kezemmel vmit megfogtam, ami által ki tudtam húzni vmennyire:)
örülök most:D
aranyosak vagytok, h segítettetek, válaszoltatok:)
mégegyszer köszönöm:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!