Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Samsung galaxy s23 helyett...

Samsung galaxy s23 helyett iphone 15 pro max?

Figyelt kérdés

Érdemes lecserélni a samsungomat iphonera ?

És légyszi ne kezdjen itt senki vitatkozni hogy melyik a jobb😂 Nekem nincs bajom egyik telefonnal se szeretem a samsungot is ,még nagyon régen volt egy iphone 4s em. Szerettem és nagyon sokáig nyúztam (anyukámé volt és ő lecserélte igy lett az enyém ) dehát elavult és akkoriban( 17 évesen kb ) nem nagyon volt pénzem újabbra. Kaptam egy olcsóbb samsungot azt hiszem j3- at...azóta volt A5, s21 és most s23. Igazából kb 2 eve van meg nincs vele különösebben bajom , a kamerája is jó viszont valahogy az iphone kamerája jobban tetszik. Szebbnek találom a képet. A samsungé nekem kicsit mintha fakóbb lenne bárhogy állítom be. Körmös vagyok, sokszor fotózom a körmöket ezért sokat számít.

Viszont félek kicsit hogy megbánnám ha lecserélném mivel jó pár éve samsungom van és ezt szoktam meg. Szerintetek mit csináljak ? 😬 valahogy vonz az iphone de lehet hogy csak a kamera miatt nem érdemes variálnom ?

tegnap 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha van Maced akkor mindenképp cseréld, sókkal jobb lesz. Ha Windowsod van (ha Linuxod pláne) akkor viszont szenvedni fogsz vele, már ha szeretnéd géppel összekötni. Ha csak önmagában lenne a telefon és nem kötnéd össze soha semmivel, akkor mindegy.
tegnap 17:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem igazán kötöm össze semmivel
tegnap 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!