Spray helyett valami, , házi praktika, , laptop venti tisztitáshoz?
Ki akarom fujatni a laptopom ventijét. nincs spray-em, és hát hétvége van, venni sem tudok. van valami otthon megtalálhato dolog ami jo rá? egyébként ott kell fujatni, ahol lyukak vannak és jön ki a levegő ugye? szétszedem és megprobalom megkeresni.
bocsi de még nem csináltam ilyet, de de remélem sikerül, pénzt nem akarok adni ilyenért.
a laptop alján ahol a venti kifújja a levegőt van egy csavar amivel levehető a burkolat arról a részről.
vedd le. vedd ki a ventit + a hűtőbordát és porszívóval vagy kis ecsettel tisztítsd meg.
én például így szoktam..
nekem toshiba sa50 van ezen a modellen így van
más gépen lehet másképp de biztos megoldható
harisnya is megteszi.
ennek több jó tulajdonsága is van.
1- nem megy bele a gépbe ha valamit kiszippant/igaz nem szippanthat mivel minden rögzítve van, ha nem akkor úgy is gáz van már/ (leforrasztva vannak az alaplapon a dolgok, ami meg nem az csavarozva)
2- ha már letépted az asszonyról a nájlont akkor ott is lehet még valamit csinálni a porszívózás után előtt helyett /megfelelő rész aláhúzandó :D :D
igen az nem árt ha lejjebb veszed a fordulatot ha van rá mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!