Melyik a jó wifi router?
Hát, amiben mind ez benne van kb. úgy 40-50 ropi. A legolcsóbban szerintem egy TP-Link TL-WR1043ND -vel jössz ki (Gigabit LAN, 3 antennás mimo N, USB 2.0, stb.) szóval nagyon jó kütyü. Igaz torrent -ezni csak valamilyen 3rd Party Firmware -el tud, ahhoz meg nem árt pici Linux ismeret is.
Bővebben:
nos 30ért tudok ujjonan
köszi az infot
mennyire kell érteni a linuxhoz?
mert én meg néztem egy Asus WL-700gE
kb konfig fájlokat kell tudni módosítgatni. szinte mindent el lehet intézni grafikus felületen is (legalábbis openWRt-n).
USBs winyóra torrentezni nem az igazi szerintem, viszont minden másban a tp-link sokkal jobb.
router 10k + 20k NAS és ugyan ott vagy árban, viszont ebből a kombinációból jóval többet ki lehet hozni.
jo elhiszem,de a tel lelkeden szárad ha nem jo:D
köszi helo
Mondjuk normál vinyó + USB ház. Vagy ami még jobb: normál vinyó + NAS, mint ahogy czibles modta. Utóbbival Gigabites sávszéllel tudsz hozzáférni a vinyódhoz. USB 2.0 -ával meg nem tudod kihasználni a vinyód teljes sebességét.
A sima USB -s vinyót, amiben ezek a kis méretű lemezek vannak nem folyamatos üzemre találták ki.
hümmm...
nem drága ez egy kicsit?? NAS az mind 20e felett van...
plusz router 14e mondjuk 35e fele vagyunk.. ejha
na azért köszi de szerintem jo lesz nekem a külsö vinyós történet...nem fogok annyit torrentezni max.
volna egy jozzáfüzni valom....
mivel nem hivatalos szoftot raknék fel a routerrre akkor garancia vesztés is jár vele nem?? mert én azt olvasta nem egy helyen. egyébb tipust tudtok ajánlani? amiben gyári a torrent kliens.
Aminkben gyárilag torrent kliens van, olyan 30 ropinál kezdődik. És igen, ha elcseszed az eszközt egy 3rd Party Firmware -el, a garanciavesztés magától értődik.
De mint fent linkeltem, gyári firmware -el is lehet vinyót megosztani, neked meg ez az eredeti célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!