Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a jó wifi router?

Melyik a jó wifi router?

Figyelt kérdés
akarok venni egy wifi routert amiben van torrent kliens,usb,esetleg belsö tároló.. mit ajánlotok??
2011. aug. 22. 16:04
1 2
 1/11 P.O.C. ***** válasza:

Hát, amiben mind ez benne van kb. úgy 40-50 ropi. A legolcsóbban szerintem egy TP-Link TL-WR1043ND -vel jössz ki (Gigabit LAN, 3 antennás mimo N, USB 2.0, stb.) szóval nagyon jó kütyü. Igaz torrent -ezni csak valamilyen 3rd Party Firmware -el tud, ahhoz meg nem árt pici Linux ismeret is.

Bővebben:

[link]

2011. aug. 22. 16:14
 2/11 A kérdező kommentje:

nos 30ért tudok ujjonan

köszi az infot

2011. aug. 22. 16:41
 3/11 A kérdező kommentje:

mennyire kell érteni a linuxhoz?

mert én meg néztem egy Asus WL-700gE

2011. aug. 22. 16:58
 4/11 czibles ***** válasza:

kb konfig fájlokat kell tudni módosítgatni. szinte mindent el lehet intézni grafikus felületen is (legalábbis openWRt-n).

USBs winyóra torrentezni nem az igazi szerintem, viszont minden másban a tp-link sokkal jobb.

router 10k + 20k NAS és ugyan ott vagy árban, viszont ebből a kombinációból jóval többet ki lehet hozni.

2011. aug. 22. 17:11
 5/11 A kérdező kommentje:

jo elhiszem,de a tel lelkeden szárad ha nem jo:D

köszi helo

2011. aug. 22. 17:17
 6/11 A kérdező kommentje:
na de ha nem usb-s vinyóra nem az igazi akkor mire jo torrentezni??
2011. aug. 22. 17:26
 7/11 P.O.C. ***** válasza:

Mondjuk normál vinyó + USB ház. Vagy ami még jobb: normál vinyó + NAS, mint ahogy czibles modta. Utóbbival Gigabites sávszéllel tudsz hozzáférni a vinyódhoz. USB 2.0 -ával meg nem tudod kihasználni a vinyód teljes sebességét.

A sima USB -s vinyót, amiben ezek a kis méretű lemezek vannak nem folyamatos üzemre találták ki.

2011. aug. 22. 17:40
 8/11 A kérdező kommentje:

hümmm...

nem drága ez egy kicsit?? NAS az mind 20e felett van...

plusz router 14e mondjuk 35e fele vagyunk.. ejha

na azért köszi de szerintem jo lesz nekem a külsö vinyós történet...nem fogok annyit torrentezni max.

2011. aug. 22. 21:40
 9/11 A kérdező kommentje:

volna egy jozzáfüzni valom....

mivel nem hivatalos szoftot raknék fel a routerrre akkor garancia vesztés is jár vele nem?? mert én azt olvasta nem egy helyen. egyébb tipust tudtok ajánlani? amiben gyári a torrent kliens.

2011. aug. 25. 19:34
 10/11 P.O.C. ***** válasza:

Aminkben gyárilag torrent kliens van, olyan 30 ropinál kezdődik. És igen, ha elcseszed az eszközt egy 3rd Party Firmware -el, a garanciavesztés magától értődik.

De mint fent linkeltem, gyári firmware -el is lehet vinyót megosztani, neked meg ez az eredeti célod.

2011. aug. 25. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!