Hogy tudnám rendbe rázni ebből a káoszból a gépet?
Figyelt kérdés
Szitu: A gépem alaplapja meghalt, mire átpakoltam mindent másik alaplapra. Én naiv úgy gondoltam hogy egy xp telepítő lemezzel majd helyrerakom az oprendszer új vassal szembeni zavarát. Hát tévedtem... most ott tartunk hogy van két xp a gépen és az egyik nem tud bebootolni, a másikkal meg nem férek hozzá a bootolásra képtelen oprendszer használata során rendszergazdai mappámban tárolt cuccaimhoz.
Egy ötletem volt: Linuxos boot, majd kipakolás a rendszergazdai dokumentumokból... De utána? Még linuxból takarítsam le a windows töredékeket? Formázni nem nagyon lenne ugyanis kedvem...
2011. aug. 21. 05:57
1/4 P.O.C. válasza:
Hát, ha van kedved, ha nincs, ez az egyetlen biztos megoldás.
A többi lehetőség csak kókányolás..
3/4 anonim válasza:
Ha nincs kedved, akkor is egy format c:-vel sz*psz a legkevesebbbet.
4/4 anonim válasza:
Formatálás lenne a legideálisabb megoldás. Én ilyenkor kikapom a hard-ot, és rakötöm egy másik gépre, a fontos cuccokat, pedig lementem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!