Miért nincs Gyakori kérdések light?
Szerintem vannak megoldások a problémáitokra:
1. nem kell elolvasni azt ami hülyeség/kamu...én már elvből be sem megyek ilyen részekre hogy szerelem-szex.
2. ha vmi kérdés nem tetszik, lehet jelenteni és a staff majd eldönti moderálandó e, válaszokkal is így van.
3. ne adjunk értelmetlen válaszokat, ha más ad, akkor ne vegyük figyelembe.
4. segítsük a másikat, részemről nem érdekel hogy lepontoznak egyesek, vagy ki mást ajánl, akkor azt se kell lehurrogni, lényeg hogy próbáljunk legjobb tudásunk szerint válaszolni.
5. ha a kérdezőnek nem tetszik amit mondasz, nem kell leállni vitatkozni, én is kaptam már fikázó szöveget, csak mert a kérdés feltevője még a kérdését se tudta megfogalmazni, vagy balf*sz volt megcsinálni azt amit mondta neki...hát kész, megmondta hogy részemről én válaszoltam, onnantól oldja meg magának.
És igazából úgy vagyok vele, hogy vannak hülye kérdések, vannak hülye válaszok, vannak hülye emberek, de ha már 1-2 embernek tudsz érdemben segíteni, akkor már megérte a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!