Windows 7 prof. Túl hosszú logon idő - mit leeht tenni?
lehet a registryben is, esetleg van ien progi ami megoldja.
de a legegyszerűbb ha a starthoz beírod azt, hogy msconfig aztán enter.
Bejön egy ablak ott az automatikus indításoknál, lehet kiszedegetni a pipákat.
Vírusírtó elől értelemszerűen ne szedd ki, videokártya driver elől se és még ami ben nem vagy biztos.
Köszönöm a választ. Igazából nem program vagy service indul el, hanem vár a hálózatra gondolom valamilyen hitelesítésre.
Logoff utáni logonnál ugyanez van: nincs HDD/CPU aktivitás, csak hálózaton próbálkozik valamivel.
Lehet, hogy valami group policy próbálkozás, nem tudom. Mivel szoftverrel még nem tudom monitorozni (ethereal nem fut serviceként) hw monitorom meg nincs.. Esetleg a routeren lehetne valami logot találni, hogy mit próbál elérni ehhez nem igazán értek.
Amikor VPN-el csatlakozom és eléri a céges hálót pl. kifejezetten gyorsabb. Ebből is azt gondolom, hogy lokálisan is próbál valamit elérni a hálózaton és egy timeout miatt döglassú.
darius90:
Köszi! De biztos a net, mert ha eléri a céges domain controllert, akkor gyorsan belép. Ha nem akkor sokat vár, majd azután lép be. Ha VPN-en vagyok kapcsolódva és úgy jelentkezem be akkor is gyors (mert ugye így is eléri)
A programokat/szervizeteket már az első naptól rendbe raktam, az nem lehet. Töredezettségmentesítést rendszeresen végzem bár alig 10%-ban terhelt a vinyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!