Apple vagy Windows? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ez teljesen szimpátia kérdése.
Mérhető sebesség különbség, de a felsoroltak használatakor nincs különbség.
"csak zene, filmek, meg net"
Erre egy netbook is simán megteszi és nem kell egy apple gép több mint 300 ezerért.
Mo-n nem hiszem, hogy vki is használt volna ilyet 1-2 kivételtől eltekintve, tehát sok gyakorlati tapasztalattal nem fognak neked szolgálni.
Manapság már nem az IBM-es PowerPC procikat szerelik bele, hanem ugyan azokat a ramokat, processzorokat, videokártyákat, merevlemezeket, amiket a windwosos gépeknél is használsz, tehát semmivel se minőségibb dolgokból épül fel és ha egy jó gépet veszel, ami mellesleg jóval olcsóbb, akkor azon se kell félni, hogy túlmelegszik vagy esetleg tönkre megy.
Sztem személyes használatra felesleges egy macbook, mivel drága és azért a pénzért kapsz egy sokkal gyorsabb gépet is, de sztem neked egy olcsó laptop is megfelelne ilyen célra, ezért felesleges ennyi pénzt beleölni.
Ha pedig a design érdekel, akkor sztem találni lazán szebbeket, mint egy sima albínó macbook, a macbook prok viszont sztem elég szépek, de annak meg is kérik az árát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!