Epson D120 nyomtatásban tudtok e segíteni?
Figyelt kérdés
Epson D120 nyomtatómba kicseréltem a fekete patronokat, sajnos a színesre most nincs cash, de úgy is csak szöveget akarok nyomtatni, amit a nyomtató szoftver azért nem nyomtat ki mert nincs benne színes, és mindig azt írja, hogy vegyek bele patront, addig nem enged tovább, van e más driver a nyomtatóhoz ami esetleg ezt nem nézi?2011. aug. 11. 11:11
1/1 anonim válasza:
A problémám nekem is hasonló az Epson stylus d78-mal. Egy ismerősöm vette használtan, én nemrégibe vettem bele egy utángyártott feketét. A feketét jelzi, de csak akkor nyomtatna, ha mind a 4 db benne lenne. Azt ajánlom neked, hogy rakd vissza bele a kiürült színes patronokat, és állítsd be a szoftverét "csak fekete tinta"-ra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!