Hogyan lehet letölteni zenét telóra tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm2011. okt. 29. 16:21
1/5 vagyokakilehetek válasza:
felmész például egy torrent oldalra.
letöltesz onnan zenét.
utána felteszed a telefonodra.
2/5 A kérdező kommentje:
eddig oké meg van csak nem tudom rátenni a telómre mert vmi olyat ír ki hogy írás védett
2011. okt. 29. 16:32
3/5 vagyokakilehetek válasza:
csinála valami olyasmit hogy szüntesd meg az írásvédettséget.
egy problémát miért nem lehet rendesen megfogalmazva leírni???
milyen telefon, milyen formátumú a fájl, milyen milyen stb stb..
mellesleg
jobb klikk a fájlra és tulajdonságok, alul írásvédettség megszüntetése.
4/5 anonim válasza:
Én ha zenét akarok szerezni a telefonomra, akkor általában a Youtube-ról szoktam letölteni. Létezik egy program, Youtube Downloader a neve. Ezzel bármelyik videót le tudod tölteni a YT-ről, és át tudod alakítani egy rakat formátummá. Akár MP3-má is, amit a legtöbb telefon le tud már játszani. Az így letöltött zenék szerintem nem kapnak írásvédett státuszt, és (gondolom én) USB-kábellel felrakhatod a telefonodra. Tényleg fontos lenne, hogy milyen a telefon típusa, mert a felrakáskor készülékenként lehetnek kisebb-nagyobb eltérések. (Általában szokott egy erre kijelölt mappa lenni, ezt kéne megtalálnod, illetve ha adtak telepítő CD-t a mobilhoz, akkor az azon található szoftverrel próbálkozz, hátha van ilyen fájlkezelő vacak is hozzá...)
5/5 A kérdező kommentje:
Samsung Corby telefonom van
2011. okt. 30. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!