Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a jobb a laptopomnak?

Mi a jobb a laptopomnak?

Figyelt kérdés
Ha szinte egész nap be van kapcsolva alvó állapotban,vagy ha naponta többször kapcsolom ki-be?
2011. aug. 7. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
az utóbbi. az alvó állapot arra van, ha gyorsan be akarod kapcsolni. de túléled a bekapcsolási időt
2011. aug. 7. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, jobb neki, ha alvóra rakod. Én se szeretem egy napra kikapcsolni (mondjuk ha délután elmegyek pár órára).

Minimálisat fogyaszt.

2011. aug. 7. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Élettartam szempontjából igazából édesmindegy, kb olyan mint hogy a tv-t a power gonbbal nyomod ki (áramtalanítod) vagy csak távirányítóval.

Microsoft szerint: pár órás időre alvó állapot, több napra kikapcsolás. Alvó állapot köben tud a gép frissíteni, ellenőrzéseket csinálni, és gyorsan indítható mert meőrzi a munkafolyamatot....szóval inkább praktikussági okai vannak.

2011. aug. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.