Milyen gépre lenne szükségem?
Már régóta keresek magamnak netbookot, mindig a legjobb paraméterekkel, de most az jutott eszembe, hogy mivel nem vagyok wow függő, meg egy csomó más miylen speciális felhasználó, talán rosszul kerestem.
Alapvetően tanuláshoz kellene nekem, hogy legyen állandó nethozzáférésem, mert az otthoniról a tesóimat nehéz kirobbantani. Devizakereskedéssel is foglalkoznék, amihez kell egy Metatrader nevű program, de nem tudom, annak milyen feltételek kellenek. Youtube-on néznék videókat és kb ennyi. Meg jó lenne, ha nem oylan lenne, mint a Fujitsu-k, hogy tápról nem is kapcsol be, csak ha bedugom. Meg persze wifi.
Mi van még, amire külön kéne gondolnom? Tudom, ez így nehéz, én csak példákra utalok. Lehet, hogy nyelvtanulás céljából néha néznék online filmeket.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Tetszik ez a gép, őszintén szólva én eddig csak Dell-t néztem, dehát nem értek hozzá, meg nekem tényleg csak ezekhez kell a gép. Akkor egy iylennel nem szenvednék semmiben hiányt? Vagyis inkább úgy kérdezem, hogy annyit tud, mint egy normál asztali gép, nem (jó, ez hülye kérdés, mert persze többet tud,pl ott a wlan, de nincs olyan, amit ezen ne tudnék, igaz?)?
És mégegyszer nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!