Én venni akarok egy xbox 360-at és találtam is az van oda írva hogy lejátsza a backup lemezt is. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 16:13
2/5 c:\ válasza:
Költőibben megfogalmazva:
A backup biztonsági mentést jelent és ez alatt azt értik - mint írtam, költői értelemben - hogy az általad megvásárolt eredeti lemezről készített biztonsági másolatot is tudja futtatni (lejátszani) a konzol.
Az mondjuk mellékes, hogy általában nem engedi egyetlen komolyabb szoftverfejlesztő cég sem (a licensz szerződésben) hogy bármilyen célból is másolatot készíts az eredeti lemezről.
Röviden: Értelmezd az első hozzászólásom szerint a dolgot.
3/5 A kérdező kommentje:
Vagyis ha én letöltök netről egy játékot és azt kiírom azt nem fogja lejátszani?
2011. aug. 3. 15:07
4/5 c:\ válasza:
De! Viszi a másolt játékokat. (azt is amit te töltessz le)
Ahol veszed érdeklődj bővebben ennek a mikéntjéről.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ megkönnyebbültem.
2011. aug. 4. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!