Laptopot szeretnék venni, de nem vagyok jártas ebben a témában és nem tudom melyik érné meg jobban? Kettőt néztem; Dell Vostro 1015 vagy HP Pavilion G6-1000SH jobb?
Én a HP-t venném. A Dell a neve miatt drága, egyébként teljesítménybe alulmarad messze a HP mellett.
Egyébként sokat ne várj tőlük. Jó proci, sok memória, nagy vinyó, de (energiatakarékossági korlátok miatt) közepes videókártya. Új játékokkal valószínűleg nem fogsz tudni játszani, se egyikkel, se másikkal. A többire (office,net,filmek) tökéletes mindkettő.
én a dellt választanám:
ugyan csak 500 gigás a vinyója, de
1 inteles proci van benne, alaplapi videokari: ha nem játszol az bőven elég(és kevesebbet is fogyaszt
2 eggyel több usb port van benne
3 2 év helyett 3 év garancia van rajta
4 jobb a webkamerája
5 a leírás alapján a hp csak egy fajta memóriakártyát tud olvasni, míg a dell ötöt
és egy kicsit könnyebb
és ha windows teszel fel rá, akkor 64 biteset telepítsél
köszönöm az eddigi válaszokat. még néztem egyet, mivel azt halottam hogy az acer az nagyon jó. [link]
akkor a három közül ez jobban megérné?
igen jobb, de nincs info a hdmi-ről(evvel is lehet plazmatvhez, meg projektorokhoz kötni), és cask 1 év gari van rajta
egyébként jobb processzor és gyorsabb memória van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!