Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok torrent-en...

Miért nem tudok torrent-en seedelni?

Figyelt kérdés
A feltöltési sebességem kb olyan 30-40kb/sec(tudom hogy nem valami gyors)de torrenten nem tudok semmit sem seedelni,egyszer itthon hagytam a gépet kb 3 órár és alig töltött fel 1Mb-ot 3 óra alatt,már a bittorrent speedup pro-t is kipróbáltam de nem ért semmit.Mi lehet a baj?Amugy a kliensem bittorrent 7.2.1
2011. júl. 21. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem olyan, mint egy klasszikus szerver-kliens feltöltés.

Itt csak akkor töltesz fel, ha valaki a drót végén tölt le.

Ha nem tölt éppen le senki, te nem tudsz kinek feltölteni.

Ez a P2P (peer to peer) lényege.

Remélem érthető volt.

Tudsz te feltölteni, csak épp nem kell senkinek, amit ajánlasz.

G.

2011. júl. 21. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Seedelni akkor tudsz, ha van kinek.

Ha van kinek, de rajtad kívül sok más feltöltő van, akkor romlanak az esélyek. Ha a rajtad kívül feltöltőknek nagyobb a feltöltési sebességük, mert szerverrel seedelnek vagy csak nagyobb csomagra fizettek elő, szintén romlanak az esélyek. Ha a szolgáltatód korlátoz, vagy passzív vagy, szintén romlanak az esélyek.

Igazából semmilyen plusz beállítást nem kell elvégezned, csak letöltés után hagyni kell futni tovább a torrenteket. Ha a torrent túlseedelt, akár heteket és hónapokat is ki kell várni amíg a többség és gyors seederek rajtad kívül kikopnak, mert ilyen alacsony sebesség mellett kevésbé van esélyed hogy rád csatlakozzanak (a kliens a gyorsabb feltöltést választja).

2011. júl. 21. 23:16
 3/3 A kérdező kommentje:
és azt nem tudjátok miért nem működik a bittorrent speedup pro?mert amúgy lenne kinek feltölteni csak a program nem kapcsol hozzám gépeket amik töltenek
2011. júl. 21. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!