Hogy csináljam? Számítógépre hanganyag rátöltése?
angol szavakat szeretnék rögzíteni gépre amit rárakok mp3 lejátszóra,
problémáim:
-nemjó a mikrofonom úgyhogy én nem tudom a saját hangomat rögzíteni
-a szótárban az angol szó kiejtését nem tudom elmenteni rögzíteni
-rohadtul nem működik a bluethoo-om a gépen pedig egyszerű lenne felvenni telóval és ráküldeni gépre.
VAn bluethoot kábelem de vmiért nem ismeri fel hiába töltök le bluetthot drivereket,amikor kiírja hoyg csatlakoztassam és rádugom nem ismeri fel
-egyszerübb lenne ha csak a telefonra rögzíteném de kevés a memóriája,van micro sd mem. kártyám de jelszóval van védve amit nem tudok :S
21/L
Szia, a helyedben azt csinálnám, hogy a [link] -n van olyan, hogy "kiejtés a szócikkben" és akkor a szavak mellett megjelenik egy kis hangszóróikon is. Ha erre rámész jobb egérgombbal és "hivatkozás mentése más néven"-re klikkelsz, akkor le tudod tölteni az aktuális szót, szintetizálva (kimondva).
Remélem erre gondoltál! Üdv 21F
szia
tényleg el lehet menteni ,én a google fordítónál próbáltam ezt de ott csak küldeni lehet a hivatkozást.Bár pepecselős munkának tűnik de jobb mint a semmi
köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!