Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudnám unistallálni vagy...

Hogy tudnám unistallálni vagy levenni ezeket?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnám unistallálni levenni a KwiClick Search-et és képen látható ToolBar-okat?

[link]

Nem szerepelnek a "Vezérlőpult -> Programok telepítése és törlés" listájában, sem a "Mozilla Firefox -> Eszközök -> Kiegészítők" listájában sem.

2011. júl. 20. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Erre mondják,hogy esztelenül telepítettél mindenféle sz art és ezekből jönnek általában ezeket ki kell kapcsolni amikor meg telepítesz ne csak esztelenül N EXT NEXT NEXT AK URV A AN YÁD SIESS MÁR NEXT NEXT kb :D
2011. júl. 20. 14:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt még next sem, vagy pipa. Le kell venni egy másik fent ragadt dolgot, ezek a szemetek meg mind eltávolító programokkal másztak fel, persze nem mondták, hogy közbe ezek felmásznak.
2011. júl. 20. 14:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Úristen... ne haragudj de az előző hozzászóló, elég morbidul, de igazat mondott.

Én a helyedben letörölném a firefoxot és újratelepíteném, ja, és most ne a 3.0-ást, mint ami most van nálad fenn, hanem az 5.0-sat.

2011. júl. 20. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Eltávolító programok - nagyon ritkán van szükség rájuk. Nekem is fent van egy-kettő (wise registry cleaner, ilyesmi), de évi egyszer futtatom, ha eszembe jut.
2011. júl. 20. 14:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez egy Firefox 5.0 és egy XP SP3.
2011. júl. 20. 15:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést...
2011. júl. 20. 15:08
 7/12 A kérdező kommentje:

Úgy jött össze (ez a WTF), hogy egy locked félkész könyvtárat próbáltam törölni az előretöltött programokkal, és mire sikerült, a böngésző bekapcsolása után ezt a szörnyűséget láttam.

Az a baj. Hogy az előzmények egy részét sajnos törölt az egyik program. De így is sok adat van ami kell a Firefoxban.

Tehát valahogy a toolbar-okat kellene csak törölni.

2011. júl. 20. 15:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Az a baj. Hogy az előzmények egy részét sajnos törölt az egyik program. *

Az a baj. Hogy az előzmények egy részét sajnos törölte az egyik program.

2011. júl. 20. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:
2011. júl. 20. 15:44
 10/12 anonim ***** válasza:

A vezérlő pult programok....listáját sosem használom.

Revo uninstallerrel veszek le mindent. Ami progi van a gépen, azt mind kilistázza.

2011. júl. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!