Hogy tudnám unistallálni vagy levenni ezeket?
Hogyan tudnám unistallálni levenni a KwiClick Search-et és képen látható ToolBar-okat?
Nem szerepelnek a "Vezérlőpult -> Programok telepítése és törlés" listájában, sem a "Mozilla Firefox -> Eszközök -> Kiegészítők" listájában sem.
Úristen... ne haragudj de az előző hozzászóló, elég morbidul, de igazat mondott.
Én a helyedben letörölném a firefoxot és újratelepíteném, ja, és most ne a 3.0-ást, mint ami most van nálad fenn, hanem az 5.0-sat.
Úgy jött össze (ez a WTF), hogy egy locked félkész könyvtárat próbáltam törölni az előretöltött programokkal, és mire sikerült, a böngésző bekapcsolása után ezt a szörnyűséget láttam.
Az a baj. Hogy az előzmények egy részét sajnos törölt az egyik program. De így is sok adat van ami kell a Firefoxban.
Tehát valahogy a toolbar-okat kellene csak törölni.
Az a baj. Hogy az előzmények egy részét sajnos törölt az egyik program. *
Az a baj. Hogy az előzmények egy részét sajnos törölte az egyik program.
A vezérlő pult programok....listáját sosem használom.
Revo uninstallerrel veszek le mindent. Ami progi van a gépen, azt mind kilistázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!