Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vibrálókép/újraindulás valaki...

Vibrálókép/újraindulás valaki ért hozzá?

Figyelt kérdés
Vettem egy új vga-t (hd 5750 512mb ddr5) mióta megvettem a kép bevibrál, újraindul a gép. Játék közben semmi baja nincs a teljesítmény jó. De amikor elkezdek netezni egy idő után folyton bevibrál a kép. Ha zene megy alatta a zene megy tovább max 1-2 mpre áll meg , de ha a kép elmegy 10mp-ig befagy utána 1-2 mp fekete kép és újra jó, de utána újra kezdi.A vga-nak elvileg nincs baja mivel már volt szervizbe. Szerintem az alaplapnak van baja, aki ért hozzá segítsen.
2011. júl. 18. 15:06
 1/1 P.O.C. ***** válasza:

Szerintem helytelen képernyő frissítési frekvenciát állítottál be.

A játékok saját maguk állítják be a frekvenciát, ezét lehetséges, hogy ott jó. A Windows -ba viszont külön be kell állítani. Típustól függően átlagosan a CRT monitorok olyan 85-100 Hz -t bírnak az LCD/TFT -k olyan 50-60 Hz -et. Vannak 100 Hz -es LCD/TFT -k, de azok ritkák, főleg a borsos áruk miatt.

Ha nem te állítottad el, az is lehet hogy az új VGA -d driver -e állított be helytelen értéket.

2011. júl. 18. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!