Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen minőségűek a vaterás...

Milyen minőségűek a vaterás noname tablet pc-k?

Figyelt kérdés
a lényeg h projektort rá tudjak kötni, ipod touchra zenét rakni filmet letölteni. ezekre alkalmas lenne, vagy vegyek inkább egy használt laptopot?
2011. júl. 18. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Most így hírtelen nem tudok mit mondani rájuk, linkelj be 1-2őt és megmondom az milyen.
2011. júl. 18. 13:21
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

pl ilyenre gondoltam.

2011. júl. 18. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát projektornak nemtudom milyen csatlakozója van, mert erre így ránézésre max usb-t lehet kötni azt is csak külön usb adapterrel, film és zene letöltéshez meg elég gyatra az a 2Gb belső tárhely is, meg úgy alapból a teljesítmény, én akkor már inkább egy használt laptopra voksolok amin elfut kellemesen egy XP vagy Win7, csak nézd meg milyen csatlakozóval van a projektor és rá tudod e kötni, eg az optimálisabb letöltésekre is sztem (film, torrentezés stb)...esetleg egy jobbfajta netbook is megfelelhet erre a célra
2011. júl. 18. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ, usb csatis mini projektort vennék. akk laptopom lesz.=)
2011. júl. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!