Nagyon fontos! Öcsém, folyton letölti a Metin nevű játékot, naponta letörlöm, de naponta letörli. Nagyon lassítja a gépet, többször le is fagy a játék miatt. Hogy tudom letiltani azt az oldalt vagy a letöltést?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 19:28
11/22 anonim válasza:
Amikor megnyitod, ott bal oldalán lesz olyan kis fül:D
12/22 A kérdező kommentje:
Hagyj már a hülyeségeiddel, nem arra voltam kíváncsi, hogy mit gondolsz arról amit teszek. Értő olvasás, a kérdésre válaszolj, vagy lépj túl! Avastot ajánlónak pedig köszönöm, megoldottam:)
2011. júl. 14. 20:04
13/22 Argloss válasza:
Ha letiltasz egy helyet letölti egy másikról. Ez egy olyan harc amit nem nyerhetsz meg egy elszánt játékos ellen. Persze ha annyira nem ügyes, akkor elintézheted így. Mondjuk ha én lennék az öcséd akkor te azután nem tudnál gépezni többet... (nyilván ő is le tud kódolni meg tiltani dolgokat ha olvasgat egy kicsit...)
14/22 A kérdező kommentje:
Pedig muszáj lesz. Írja itt nekem az előző, hogy miért irigylem tőle? Nem vagyok irigy, csak tudom, hogy amíg ezen játszott bunkó volt és egész nap itt ült, nem érdekli olyankor semmi más. Most ezért nem engedem, hogy megint játsszon rajta. Egyébként meg szülői döntés csak én vagyok a végrehajtó.
2011. júl. 14. 20:10
15/22 anonim válasza:
Csinálj külön fiókot magadnak, neki pedig tedd fel úgy, hogy: egy másik partíción legyen, és csak neki legyen. Ezután nem kell majd újraindítani, hanem elég lesz kijelentkezni, és a te felhasználóddal belépni, akkor nem fog futni a játék, és nem fog zavarni. Persze más a helyzet, ha függő.
16/22 anonim válasza:
Sőt, jobb lenne, ha csak neki hoznál létre egy fiókot, ami korlátozott fiók is lehetne, a rendszergazdai fiókokat pedig jelszavazd le.
17/22 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet,, még nem tudom mi lesz...
2011. júl. 14. 20:19
18/22 anonim válasza:
Én voltam, aki először sajnálta meg az öcskösödet, de a függőség már más tészta...kezelni kell a dolgot! Azért a testvéri szeretet meg a jószándék legyen meg mindenekfelett!
19/22 A kérdező kommentje:
Igen én sajnálom, mert szeret rajta játszani, ezért nem tudunk helyesen dönteni a szülőkkel. Már arra is gondoltam, hogy szigorúan napi 1 óra, de nem tartaná be ahogy eddig sem.
2011. júl. 14. 20:49
20/22 anonim válasza:
Metin FOREVER
(asse tudom milyen játék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!