új windows-ot tettem fel, semmilyen program nincs fenn a gépen (csak egy játék ami portable) de ha felnyitom "meghal" a gép mitől van ez? Bővebben lent
új windows xp, bolti, semmi program nincs fenn (grafikus illesztőprogram (nvidea fx 5200) hangkártya, stb
1 magos 1.8Ghz
512Mb Ram
128 VGA
20Gb hdd
új LG dvd meghajtó
új tápot szereltem belé 250W os helyedt, 350W-os
a ramokat 100as szorzóról 166ra álitottam a processzor alapértéken maradt 100as szorzó (BIOS)
3 flexet is kipróbáltam, szóval nem az a baj
virus se lehet mert 2x formatáltam a hdd-t egyszer microwindowsal "Ram boot"olásnál, egyszer pedig windows instalálásnál (particiózásnál)
értek egypár dologhoz hisz magam raktam össze a gépet, sőt nemeggyet, de ez az állandó "dolgozás" kifog rajtam amit csinál semmi nem fut, ha megnyitom a feladatkezelőt eleve az megeszik 99-98%CPU-t... fogalmam nincs mitől, ismeretlen folyamatok jelennek meg és zabálják a procit, a rammal nincs gond (a ramok és a cpu programok futtatására lett álitva, nem pedig háttérszolgáltatásokra)
Szia.
Mióta foglalkozol gépekkel ?
Szia én 14 éves koromota foglalkozom elektronikával
24 éves korom ota foglalkozom számitógépekkel
most 42 éves vagyok :)
segithetek ?
power
ui 14 éves voltál és te raktad össze a gépeket a haveroknak
1 kérés
tudnál e egy 1 config.sys és1 autoexec.bat
beálitást küldeni ? ide a GYK ra
még egy kérdés mit jelent a követkető
format c:/u/b/s
DOS parancsok :) segitek ha segitesz :)
/B Helyfoglalás a lemezen a rendszerfájlok számára
/S A rendszerfájlok másolása a formázott lemezre
/u Lemez, partíció visszaállítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!