Hogyan lehet laptopra wifit tenni, ha nem kártyát akarok beéíteni?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom, de nincs rajta net és nagyon kellene
Havi díjat nem tudok fizetni, így wifiben gondolkodom.
Úgy tudom, van olyan, hogy wifi pendrive, mi kb 3-4 ezer Ft.
Segítenétek? Milyen lehetőségek vannak és mennyiért?
2011. júl. 8. 22:47
1/6 mate0117 válasza:
ha van vezetékes neted akk kell egy router
az csinál wifit....
ha viszonylag újabb laptopod van akk azon már van wifi vevô....
de wifi i csak akor van ha van vezetékes neted...
ha mindenhol szeretnél neteznoi(nem csak otthon) akk mobilnet kell... ezt mobilszolgátatódtól tudsz rendelni...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de pont azt akarnám elkerülni, hogy ne keljen semmi havi díjat fizetni.
Azt hittem elég egy wifi pendrive és ingyen tudom venni, mint az androidos mobilokkal.
Akkor veszek inkább egy mobilt, amin van net.
2011. júl. 9. 10:18
3/6 A kérdező kommentje:
Jah, amúgy régi laptop, 2006-os, nincs wifi benne, pont az kellene nekem valahogy, megoldani.
2011. júl. 9. 10:19
4/6 anonim válasza:
Csak úgy tudsz wifi-vel ingyen netezni ha lopod a szomszédét, egészen addig amég rá nem jön hogy rá csatlakoztál a netére. De jobban jársz ha előfizetsz mobil netre, vagy szerzel feltöltő kártyást így csak annyit kell fizetned amennyit használod.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor , ha wifis mobilt használok, azzal is a szomszédét lopom?
2011. júl. 9. 22:26
6/6 anonim válasza:
ha neked nincs routerod,akkor igen, a szomszédét használod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!