Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a laptopomnak?

Mi baja lehet a laptopomnak?

Figyelt kérdés
Kb 4 órája be volt kapcsolva, van rajta vírusírtó és a torrentről is töltök.Elmentem fürdeni és mire visszamentem kikapcsolt.Hiába próbálom újrakapcsolni nem reagál egyáltalán.(nincs lemerülve).Lehet, hogy kaptam valami vírust,ami tönkretette? És mit tudnék vele most csinálni?
2011. júl. 5. 00:35
 1/4 anonim válasza:

nem reagál semmit a bekapcsolásra akkor valószínű harware(nem indul a hűtés, a monitor sem kapocsol be...).

ha életjelet ad, akkor rengeteg féle baja lehet.

2011. júl. 5. 00:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem reagál semmire.És ha ez a harware az, akkor mit tudnék vele tenni? Nem az enyém a laptop,hanem szüleimé,csak most nyaralnak és ha megtdják,hogy tönkretettem nekem annyi..
2011. júl. 5. 00:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha magatol romlott el, azaz valami hardweres baja lett, akkor azt meg kell ertsek a szuleid. De ugyan ugy azt is ha virusos lett, mert ezek veluk is megtortenhettek volna. Viszont nemhiszem, hogy virusos, mert akkor valami eletjelet adni, nagynehezen bekapcsolna vagy ilyesmi es amugy is nemhinnem, hogy virusos lesz ugy, hogy te nem vagy elotte es nem nyitasz meg semmit.
2011. júl. 5. 00:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Nincs még 4 hónapos és van jótállás, talán nincs nagy gáz
2011. júl. 5. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!