Miért nem ismeri fel a cd-t a laptop?
Figyelt kérdés
1 hónapos Dell laptopról van szó. Múlt héten még gond nélkül hallgattam vele cd-t. Most meg nem is ismeri fel a meghajtót. Csak a C-t mutatja Total commanderben is. Beraktam másikat, amin fényképek vannak, azt sem, tehát nem a cd-vel van a baj. Dvd-vel dettó. Egész héten bennehagytam a cd-t, az hiba volt? Tudok valamit csinálni, vagy marad a szerviz?2011. júl. 2. 12:07
11/18 anonim válasza:
Gondolom egyértelmű, hogy a download gomra kattintva indul el a letöltés, ezután bejön egy új ablak és itt azt válaszd h a böngésződdel töltöd le. Valahogy így van odaírva: download in browser.
12/18 A kérdező kommentje:
Ne hari, nem vagyok szőke, de a második hozzászólásod későn olvastam, és persze hogy a másikra kattintottam. Most meg már akármit csinálok nem kérdezi meg mégegyszer, hogy hogy szeretném letölteni, és állandóan csak azt a download managert akarja letölteni, ha rákattintok.
2011. júl. 2. 13:24
13/18 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy ennyi gond van velem! :-(
2011. júl. 2. 13:24
14/18 P.O.C. válasza:
Ha nem válna be a driver telepítéses/frissítéses módszer.
Elvileg a regisztrációs adatbázisban, 2 bejegyzés törlésével elhárítható a hiba, itt részletesen le van írva (remélem nem túl magas labda neked):
A módosítás után csak újra kell indítani a számítógépet, és elvileg a rendszer fel fogja ismerni az Optikai meghajtódat ismét. :)
Ha valami nem menne írj!
15/18 P.O.C. válasza:
Amúgy ha jogtiszta előtelepített Windows 7 van a gépeden, azon már minden driver fel van telepítve gyárilag. Így valószínűbb, hogy a problémát a fent említett registry módosítással lehet csak megoldani.
Viszont ha valami korlátolt tudású ismerősöd rakott rá kalóz Windows 7 -et, akkor a driverek föltelepítésével is érdemes próbálkozni.
16/18 A kérdező kommentje:
Most negyed órára el kell mennem, de ha visszajövök, újra próbálkozom.
2011. júl. 2. 13:35
17/18 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy nem kalóz. Eleve úgy vettem, hogy járt hozzá win7.
2011. júl. 2. 13:37
18/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszitek el, de SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!!! Ez az utolsó módszer bevált!!! Azért mindkettőtöknek köszönöm, hogy ennyi időt rámszántatok!!! Nem is tudom hogy tudnám ezt nektek meghálálni! PUSZI!!!!!
2011. júl. 2. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!