Miért nem ismeri fel a cd-t a laptop?
Figyelt kérdés
1 hónapos Dell laptopról van szó. Múlt héten még gond nélkül hallgattam vele cd-t. Most meg nem is ismeri fel a meghajtót. Csak a C-t mutatja Total commanderben is. Beraktam másikat, amin fényképek vannak, azt sem, tehát nem a cd-vel van a baj. Dvd-vel dettó. Egész héten bennehagytam a cd-t, az hiba volt? Tudok valamit csinálni, vagy marad a szerviz?2011. júl. 2. 12:07
1/18 anonim válasza:
Milyen rendszer van rajta?
Milyen típusú Dell?
2/18 A kérdező kommentje:
Win 7 van rajta, és Dell Vostro 1015
2011. júl. 2. 12:32
3/18 P.O.C. válasza:
Valószínű, hogy csak szoftveres gond van.
Néz meg az eszközkezelőben, hogy rendbe van-e az eszköz, vagy ha nincs, mi a hibakód.
Nyomd meg a Microsoft embléma + R billentyű kombinációt, és a magjelenő ablakba gépeld be: devmgmt.msc majd nyom OK -t.
4/18 A kérdező kommentje:
Az Általános fülnél az eszközállapotnál ezt írja:
A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
2011. júl. 2. 12:42
5/18 anonim válasza:
Le kellene tölteni a dell honlapjáról a drivert...
6/18 P.O.C. válasza:
Optikai meghajtóhoz nem kell külön driver. Az alaplapi chipset drivereket kéne föltelepíteni.
7/18 A kérdező kommentje:
Juj, nekem innen átment kínaiba. :D Egy hozzá nem értő nő vagyok, ha eddig nem lett volna világos. Fiúk, egyezzetek meg, aztán ha ráértek segítsetek nekem valahogy szájbarágós módszerrel, lépésről lépésre mit csináljak. Nagyon megköszönném, ha nem kéne szerelőhöz vinnem.
2011. júl. 2. 12:56
8/18 anonim válasza:
Na akkor én segítek, várj, szétnézek a dell honlapján..
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!!
2011. júl. 2. 13:05
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!