Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért sípol a gépem?

Miért sípol a gépem?

Figyelt kérdés
Már egy hete folyamatosan sípol a gépem mi baja lehet?
2011. júl. 1. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Melyik része sípol, mikor, hogyan?
2011. júl. 1. 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:
a gépház hát össze vissza amikor bekapcsolom akkor elkezd majd abba hagyja majd 5 perc után megin
2011. júl. 1. 15:43
 3/8 makralovag válasza:
Hát ha bekapcsolásnál sípol akk van rá esély, h a rammal van a gond
2011. júl. 1. 16:05
 4/8 A kérdező kommentje:
a rammal? mind1 azért elviszem a szerelőhöz megnézetem vele ha ő is ezt mondja akkor nem gatyázok új RAM igaz hogy robogóra gyűjtök de inkább ne legyen robogóm minthogy megfájduljon mindennap a fejem
2011. júl. 2. 00:48
 5/8 Smartguy86 ***** válasza:
Ha a sípolás mellett elindul a gép és tudod is használni, akkor az nem valószínű, hogy valami fontos alkatrész miatt lesz....
2011. júl. 8. 07:38
 6/8 anonim válasza:
ha bekapcsolásnál is sípol, szedd szét, lehet hogy akad 1 kcsit a prociütő, vagy kezd meghalni a hűtőd...nézd meg h mennyire melegszik
2011. júl. 8. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az egyik ventin van 'riasztó', ha nem forog elég sebességgel, vagy ilyesmi akkor sípol...
2011. júl. 8. 09:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem én tudom! nekem is voltak hasonlók! Valoszínüleg a ventilátor a hibás . de letudnéd írni milye na sípolás? (mély,éles stb) akkoir talán tudok segíteni
2011. júl. 8. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!