Sípol a gépem de mért?
Figyelt kérdés
3 Hosszú sípolást ad le. Én tudom mi ez a klaviatúra hibálya(Tanultam azért énis számítástechnikát).
De bármyilyen klaviatúrát kötök rá ugyan úgy sípol.
És ha nemnyúlok hozzá 10mp múlva újrakezdi már megnéztem mindent, próbáltam Celar -cmost de semmi, meg úgyis índítottam hogy alaplapból minden és eztcsinálta(Nem a tápom volt) Hát akkor meg milehet?
2010. szept. 18. 14:38
1/5 anonim válasza:
Ha nem a táp, akkor is hardveres hiba. Ha csipog, akkor vinyó. Vidd szervízbe.
3/5 anonim válasza:
Winchester, videókártya, valamelyik ventillátor. Nézd meg, egyáltalán forog-e mindegyik?
4/5 A kérdező kommentje:
Igen forog minden ventillátor.
Elkövettem egy hibát: Nemmondtam hogy van másik vinyóm is aztis próbáltam meg van másik tápom is.
És a gép már akkor sípol amikor megnyomom a bekapcsológombot semmi képet nemad semmit csak sípol és a beépített hangfal csinálja.
Csütörtökön még jó volt másnap reggel (pénteken) már el sem indult.
Mindkét vinyó jó más gépekben.
2010. szept. 18. 19:05
5/5 anonim válasza:
Hoppá, lehet hogy a monitoroddal van baj! Ezt olvasd le, gyorsszervíz a neten. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!