Egyre csak fogy a hely a gépemről, minden ok nélkül. Mit tegyek?
Az lenne a problémám,hogy a C meghajtómról (50 GB-s) folyamatosan tűnik el a hely. Egy játék sincs ott,a programoknak is csak egy apró hányada van a C-re telepítve,maga a Win7 64 bites 28,5 GB-t foglal,és még a játék mentések vannak itt,mert nem tudom,hogy kell beállítani,hogy máshova mentsenek a játékok. Így el kéne férnie a dolgoknak mégis a 3-4 GB szabad helyért is meg kell küzdenem. A temp és letöltés mappákat állandóan tisztítom,töredezettség mentesítést is mindig csinálok,még a hibernálást is kikapcsoltam,hogy az érte felelős 3 GB-s fájlt kitörölhessem,de állandóan csak fogy a hely. CCleaner-t próbáltam,és lemezkarbantartást is csináltam,de semmi látványos. Lapozó fájlokat nem nagyon akarom babrálni,csak végső esetben.Win Optimizer-el nézegettem és a Windows mappa tűnik úgy,hogy egyre nagyobb.
Ez a probléma kezd átterjedni a D meghajtómra,ami ugyan az a winyó másik fele (250 GB) Itt a System Volume Information mappa (7-8 GB) lesz egyre nagyobb és az istenért se tudom törölni. Tudom,hogy ez a rendszer visszaállításért felelős,de elvileg az csak a C-n van nekem bekapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!