Mi lehet a hiba? (Ps2 játék kiírásában)
Sziasztok.
Ps2 re szeretnék játékokat írni , de valahogy sosem sikerül.
"Ki chippelt" konzolom van , így ugye a gyári és másolt játékok is simán futnak rajta.
Letöltöttem egy játékot , iso lemezképfájba .
Sony,DVD-RW tipusu lemezt használtam .
Először Nero Burning ROM segítségével írtam ki 2,4X el .
Természetesen nem működött ,így elkeztem fórumokat olvasgatni hogy mégis mi a hiba.(rengeteget)
Olvastam hogy elvileg lassan kell írni 1X el , így leszedtem a CloneCD -t , mert csak azzal tudtam úgy írni .
Azzal kiírtam de hát így sem működött. Sokan dícsérték az Alcohol120% nevű programot , hát letöltöttem , ott direkt kiválasztottam a ps2es formátumot , nem tudom pontosan mi lehetett az de azt választottam , a lehető leg lassabban írtam , azthiszem 2,4X el , de úgysem működött .
Ezeken kívűl megpróbáltam még az img burn nevű programot , de az sem volt jó .
Utolsó próbálkozásra leszedtem az ESRDiscPatcher-t ,ez elméletileg patcheli a lemezt.
Kiválasztottam vele a lemezképfájlomat ,de a program nem működött ,valami hibát írt ki, legalább három külömböző helyről szedtem le úrja a programot, de egyszerűen nekem akart jó lenni . Ezután elfogytak az ötleteim ...
Tudom hogy a ps2szar , de vannak olyan játékok amin csak a konzolokon jelentek meg ugye , és a ps2->pc emulátorokhoz meg nem értek .
Már igazán nincs semmi ötletem , ezért is írtam ilyen hosszú regényt.Ha valaki lesz szíves végigolvasni , annak nagyon örülnék... :)
Hát remélem valaki segít nekem ...
Még a mai napon beszerzek pár dvd-t ,lehet ez lesz a megoldás.
Eddig azért nem próbáltam más lemezzel , mert ugye jó párat egyből dobhattam volna ki , meg valahol olvastam hogy először érdemes újraírhatóval próbálkozni.
Na de ha így se lesz jó ...
Ez lesz az utolsó próbálkozás.
Mindenkinek köszönöm a segítő tippeket!! :)
Majd írok hogy mi lett az eredmény.
Na tehát , összegezve ...
DVD-R típusú lemezre 2,4x sebességgel kiírtam ImgBurner nevű programmal egy iso fájt amit patcheltem az ERS-el.
Ez nem vált be .
A ps2 elindul , megpróbálja betölteni a lemezt , de nem sikerül , így csak egy fekete képet mutat.
99%ban biztos voltam benne hogy így működni fog , megvagyok átkozva Xd örök balszerencse .
Esetleg , túl gyorsan írtam ... nem hiszem .
Rossz lemezt használtam .... nem .
Patcheltem a lemezképfájlt .... igen .
A lemezképfájlom adatai rendben vannak ... bízom benne .
Dvd írom jól működik ... igen
Konzolom is képes lejátszani írott lemezt .... igen .
NA AKKOR MOST MI A ROSSZ ?!
Ez több mint balszerencse .. :O
Nekem van egy tippem ..
Akiket olvastam hogy írt ps2es játékot (általában) mind 4x-en írta , akár power isoval vagy img burnerrel .
Ez lehet a megoldás , 4x-en kell írni ?
Nem hiszem, bármilyen gyorsan meg lehet írni, de minnél lassabban írod meg, annál biztosabb, hogy írás közben nem sérülnek meg a fájlok a lemezen.
Szerintem azt a patch-elős dolgot hagyd ki egy lemez erejéig, én speciel még sosem patch-eltem ps2 lemezt.
Hmm , meg próbálom most a lehető leglassabban , talán ..
A márkát sosem figyeltem , hát a sony újraírható dvd-t lecseréltem egy maxell fajtára ,mondjuk csak lekaptam a polcról .
Hát nem tudom .
2006 os konzol, gyári játékok meg 'mások által írt' lemezek is futnak rajta .
Először is: ne írd 2,4x-el főleg ne 1x-el! vagy 2x vagy 4x
Nem is kell patch-elni
Töltsd le a DVD Decryptert, vegyél nem újrahírható DVD-t (inkább -R, de a +R is működik) és írd ki.
Én már több tucat játékot írtam ki így és működnek, de persze mindig van egy-két selejt DVD.
Ne bonyolítsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!