Mi lehet a hiba? (Ps2 játék kiírásában)
Sziasztok.
Ps2 re szeretnék játékokat írni , de valahogy sosem sikerül.
"Ki chippelt" konzolom van , így ugye a gyári és másolt játékok is simán futnak rajta.
Letöltöttem egy játékot , iso lemezképfájba .
Sony,DVD-RW tipusu lemezt használtam .
Először Nero Burning ROM segítségével írtam ki 2,4X el .
Természetesen nem működött ,így elkeztem fórumokat olvasgatni hogy mégis mi a hiba.(rengeteget)
Olvastam hogy elvileg lassan kell írni 1X el , így leszedtem a CloneCD -t , mert csak azzal tudtam úgy írni .
Azzal kiírtam de hát így sem működött. Sokan dícsérték az Alcohol120% nevű programot , hát letöltöttem , ott direkt kiválasztottam a ps2es formátumot , nem tudom pontosan mi lehetett az de azt választottam , a lehető leg lassabban írtam , azthiszem 2,4X el , de úgysem működött .
Ezeken kívűl megpróbáltam még az img burn nevű programot , de az sem volt jó .
Utolsó próbálkozásra leszedtem az ESRDiscPatcher-t ,ez elméletileg patcheli a lemezt.
Kiválasztottam vele a lemezképfájlomat ,de a program nem működött ,valami hibát írt ki, legalább három külömböző helyről szedtem le úrja a programot, de egyszerűen nekem akart jó lenni . Ezután elfogytak az ötleteim ...
Tudom hogy a ps2szar , de vannak olyan játékok amin csak a konzolokon jelentek meg ugye , és a ps2->pc emulátorokhoz meg nem értek .
Már igazán nincs semmi ötletem , ezért is írtam ilyen hosszú regényt.Ha valaki lesz szíves végigolvasni , annak nagyon örülnék... :)
Hát remélem valaki segít nekem ...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Azt hiszem a lemezképfájlommal volt a gond ,
Most leszedtem egy másik játékot ..
Amit linkeltél pacthert ,leszedtem, az működött az új lemezképfájra :O
Mindjárt kiírom , és majd megpróbálom, ha nálam lesz a ps , huuh ha működik.. :D
Örök hálám üldözni fog :))
OOOO hogy is működne ,, nincs olyan szerencsém ,
pedig most mindent úgy csináltam ahogy kell , ahogy másoknak működik.
De az a legjobb hogy meg sem próbálja betölteni ,
azaz , nem pörgeti , A lemez egy centit meg nem mozdul....
Ahogy betölt a ps és a menüt mutatja .
A lemez egy centit meg nem mozdul ....
aahjjj
Talán ez lehet a megoldás ? :
"Igen, valoban, csak nem fog elindulni a jatek a konzolon. Epp par hete jatszottam ezzel, es kizarolag a Burn (+kulso iro) vezetett jo eredmenyre PS2 .iso fajlok irasa eseten. "
Üdv!
Próbálj meg más lemezt használni, nekem sajnos csak régen volt ps2 gépem, de úgy rémlik mintha az újraírható (RW)lemezeket sosem olvasta volna be nekem. Próbáld meg egy -R lemezzel, azzal mindenképp működnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!