Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a hiba? (Ps2 játék...

SZeReNcS kérdése:

Mi lehet a hiba? (Ps2 játék kiírásában)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ps2 re szeretnék játékokat írni , de valahogy sosem sikerül.

"Ki chippelt" konzolom van , így ugye a gyári és másolt játékok is simán futnak rajta.

Letöltöttem egy játékot , iso lemezképfájba .

Sony,DVD-RW tipusu lemezt használtam .

Először Nero Burning ROM segítségével írtam ki 2,4X el .

Természetesen nem működött ,így elkeztem fórumokat olvasgatni hogy mégis mi a hiba.(rengeteget)

Olvastam hogy elvileg lassan kell írni 1X el , így leszedtem a CloneCD -t , mert csak azzal tudtam úgy írni .

Azzal kiírtam de hát így sem működött. Sokan dícsérték az Alcohol120% nevű programot , hát letöltöttem , ott direkt kiválasztottam a ps2es formátumot , nem tudom pontosan mi lehetett az de azt választottam , a lehető leg lassabban írtam , azthiszem 2,4X el , de úgysem működött .

Ezeken kívűl megpróbáltam még az img burn nevű programot , de az sem volt jó .

Utolsó próbálkozásra leszedtem az ESRDiscPatcher-t ,ez elméletileg patcheli a lemezt.

Kiválasztottam vele a lemezképfájlomat ,de a program nem működött ,valami hibát írt ki, legalább három külömböző helyről szedtem le úrja a programot, de egyszerűen nekem akart jó lenni . Ezután elfogytak az ötleteim ...

Tudom hogy a ps2szar , de vannak olyan játékok amin csak a konzolokon jelentek meg ugye , és a ps2->pc emulátorokhoz meg nem értek .

Már igazán nincs semmi ötletem , ezért is írtam ilyen hosszú regényt.Ha valaki lesz szíves végigolvasni , annak nagyon örülnék... :)

Hát remélem valaki segít nekem ...

2011. jún. 28. 13:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Végig olvastam de igazából a discpatcher-el kéne felpatchelni az iso képfájlt és úgyráírni csak szívás hogy neked nemmegy és így elfogytam az ötletekből sorry :/
2011. jún. 30. 11:15
 2/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok talán ezt próbáld ki.. nekem ez müködik *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 30. 11:17
 3/21 anonim ***** válasza:
Megint előzö és ittvan hogy használd semmikép se néróval [link]
2011. jún. 30. 11:17
 4/21 anonim ***** válasza:
Megiint előzö bocsmá csak na xd [link] innen próbáld a játékokat is letölteni na mostmár hagylak szia:)
2011. jún. 30. 11:21
 5/21 A kérdező kommentje:

Azt hiszem a lemezképfájlommal volt a gond ,

Most leszedtem egy másik játékot ..

Amit linkeltél pacthert ,leszedtem, az működött az új lemezképfájra :O

Mindjárt kiírom , és majd megpróbálom, ha nálam lesz a ps , huuh ha működik.. :D

Örök hálám üldözni fog :))

2011. jún. 30. 14:28
 6/21 anonim ***** válasza:
Remélem müködni fog! szerintem onnan tölts le játékot ahonnan linkeltem sok sikert! majd írj hogy müködik-e
2011. jún. 30. 15:53
 7/21 A kérdező kommentje:

OOOO hogy is működne ,, nincs olyan szerencsém ,

pedig most mindent úgy csináltam ahogy kell , ahogy másoknak működik.

De az a legjobb hogy meg sem próbálja betölteni ,

azaz , nem pörgeti , A lemez egy centit meg nem mozdul....

Ahogy betölt a ps és a menüt mutatja .

A lemez egy centit meg nem mozdul ....

aahjjj

2011. jún. 30. 17:14
 8/21 A kérdező kommentje:

Talán ez lehet a megoldás ? :

"Igen, valoban, csak nem fog elindulni a jatek a konzolon. Epp par hete jatszottam ezzel, es kizarolag a Burn (+kulso iro) vezetett jo eredmenyre PS2 .iso fajlok irasa eseten. "

2011. jún. 30. 17:50
 9/21 Queasy válasza:

Üdv!

Próbálj meg más lemezt használni, nekem sajnos csak régen volt ps2 gépem, de úgy rémlik mintha az újraírható (RW)lemezeket sosem olvasta volna be nekem. Próbáld meg egy -R lemezzel, azzal mindenképp működnie kell.

2011. jún. 30. 19:24
 10/21 anonim ***** válasza:
Igen minuszossal kéne próbálni
2011. jún. 30. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!