Gép indításakor fekete a képernyő és nem tölti be a windowst sem. Mi lehet az oka?
Amióta megvan az új gépem mindig sötét képernyővel indult, f1-et nyomtam és betöltött a windows fél perc múlva.Ha rosszul lett a gép lekapcsolva, akkor indításkor f1, majd enter lenyomása után töltött és elindult a windows.
Jelen pillanatban f1 megnyomása után ha entert nyomok mindig tölt egy másodpercet... megint megnyomom megint tölt 1 másodpercet, és így tovább... egy idő után (fél perc) már nem tölt semmit csak áll a gép fekete képernyővel és nem reagál semmire.
Szia,
amikor kiveszed a BIOS elemet, vedd ki legalább 2 óra hosszára úgy, hogy a gép is legyen áramtalanítva teljesen kihúzva a konnektorból. Majd elem nélkül indítsd el a gépet, nyomj F1-et a folytatáshoz. Aztán leállítod a gépet, ha már nem csinál semmit. Majd visszarakod az elemet és újraindítás. Amúgy nekem is ilyen a gondom pont hogy windows logo után egyből fekete képernyő, majd reset és utána windows normál módú indítása a javítási konzol helyett és akkor már bejön rendesen. Nvidia GeForce 210 kártyám van, és szerintem próbálj meg régebbi illesztőprogramjait is hátha megy. Ha nem akkor nincs mit tenni csere, vagy vársz újabb illesztőprogramra. Általában a gyári cd-n lévő programmal mennie kellene. Amúgy a bios-ba való belépéshez indítás után egyből a DEL gombot nyomogatod folyamatosan. És nem reset után :) Remélem segíthettem.
a merevlemezedet ki kell cserélni hogy ne arrol induljon a windows
szoval rakj bele egy masikat amin a windows lesz a régin pedig csak adatokat tarolj
nekem sikerult :)
Csinálj BIOS vagy CMOS resetet.
1) Kapcsoljuk ki számítógépünket. A legjobb, ha a tápegység kábelét kihúzzuk.Távolítsuk el az elemet 10 perce.
2) Keressük meg a CMOS jumper alaplapunkon (elem mellett 3 tüske, amin 1 műanyag cucc van), majd távolítsuk el. Ezután egy pillanatra kapcsoljuk be számítógépünket. Majd helyezzük vissza a jumper-t.
Pontosabb infókért írd be google-be, az alaplap nevét és hogy manual pdf.
Kicsit későn de csak azért írom hátha valakinek segít aki ezt a kérdést nézzi .
1.Ctrl+alt+delete aztán feladatkezelő
2.Rámész hogy több részlet
3.Aztán fent a bal sarokban fájl>új feladat futattása
4.Beírod hogy explorer.exe
5.Kész
Remélem segítettem !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!