Az MSI laptop megbízható?
pl.: [link]
Ezt a laptopot néztem ki. Valaki azt mondja, hogy az MSI jó, a másik azt, hogy nem.
Nekem volt de nem megbízható. Megcsalt :(
Megbízható...attól függ mire. Játszani nem fogsz rajta, de nagyon jó üzleti gépeik vannak.
Ja, és szar a linked.
nekem 3 éves a laptopom, msi
szegényt félévesen összetörtem kicsit (sok cuccom volt lecsúszott a vállamról a táska és lebucskázott egy lépcsősoron, megrepedt a monitornál a külseje + behorpadt az egyik sarka) gond nélkül működik azóta is, minden nap használom, napi 12 órában kb.
ami gondok vannak vele:
könnyen melegszik
a hangszóró félév után(még az esés előtt) tönkrement (megtört a vezeték, ahogy átvezették a monitorba), ez különösebben egyébként nem zavar, ha zenét hallgatok amúgy is külső hangszórót vagy fülest használok
nemrég tönkrement a dvd-olvasó (lehet csak érintkezési hiba, de most nem fogok vele foglalkozni, nem szoktam sokat használni)
összességében én tökéletesen elégedett vagyok vele, de elég sok a negatív tapasztalat mások részéről, így ha most kéne vennem nem biztos h msi-t vennék, bármennyire is imádom a gépem
általános vélemények alapján dellben vagy ibmben (szigorúan business kategória) gondolkodnék + személyes tapasztalat alapján msi, persze van még pár amin elgondolkoznék, de ez a 3 a fő esélyes nálam
ui: ha valahol értelmetlen/ronda megfogalmazás az a kialvatlanság hibája
még kieg az előzőhöz:
tudok rajta játszani gond nélkül, eddig 2 játék nem futott rajta: vampire the masquareade bloodlines és bloodrayne2
ez persze nem jelenti azt, hogy minden más játék fut rajta tekintve, hogy nem vmi sokat játszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!