Xbox360 elite-hez hogy lehet működő boot lemezt írni?
szerintem inkább ne kísérletezz ezzel a bootolással, vidd el flasheltetni, 6-8 ezer forint.
ha van a környéken játékkonzolkokkal foglalkozó üzlet ( magánbolt, persze nem 576kbyte, és nem a pláza közepén, hanem eldugott) akkor valószínűleg ott kitudják neked flashelni ha kéred.
első válaszoló vagyok.
Én is gyűjtögettem rá nem egyből flasheltettem, addig kértem kölcsön ismerősöktől eredeti játékokat. Viszont a bootoláshoz is veszel több duplarétegű dvd-t ( ami ottvan 600-700 forint ) mire sikerül.
Vagy nemtudom a bootoláshoz milyen dvd-t kell használni, nem értek ehhez de végülis amit te kiírsz az is "másolt"-nak számít, amit ugye még nem tud az xboxod lejátszani. Ezt csak így józan paraszti észből mondtam, de biztos nem így van, csak meglehet csinálni valahogy ezzel a módszerrel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!