Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Roller Coaster 2 telepítés?...

Roller Coaster 2 telepítés? (lent)

Figyelt kérdés

mikor telepíteni akarom ezt írja ki(webfordítóval fordítottam..):

nem illeszti össze a fájlt a telepítés taxijában olyan file a médiákat, amiktől futtatod a telepítést, vesztegethetnek meg; kapcsolatba lép a szoftverárusoddal

mikor rákattintok a "kihagy"gombra akkor pedig ezt : a verziód DirectX naprakész.

Leokézom és kiteszi a tálcára,de mikor megpróbálom elindítani: a betett cd hibás.De nem cd-ről lett telepítve mert letöltöttem(és ezelőtt is így lett telepítve,csak nem én telepítettem és jó volt)

2011. jún. 17. 08:42
 1/2 anonim válasza:
ha kiírnád az eredeti szöveget, lehet hogy értenénk...
2011. jún. 17. 08:47
 2/2 A kérdező kommentje:

tessék:

CDR error:The fie C:/Program Files/Infogrames/RollerCoaster Tycoon 2/rct2.exe doesn't match the file in the setup's .cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor

Rákattintok a kihagyásra és: Your version of DirectX is up to date.

Leokézom (csak azt lehet) és ezt írja ki:

Would you like to create a shortcut on the desktop for RollerCoaster Tycoon 2? Rákattintok az igenre és utána a finishre. Kiteszi a tálcára,mikor elinditom: Wrong disc inserted.

2011. jún. 17. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!