Áááh megöl a gépem! Játszunk és 5 percenként akadozik! Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
A CPU használatom az egekben van. Elindítottunk egy viszonylag gagyi játékot (NFS UG2) jó volt kb 6-7 percig aztán meg elkezdett kegyetlenül szaggatni. gyorsan nyomtam egy alt+tabot mert előtte megnyitottama feladatkezelőt, és láttama CPU használatom is 100%-on volt. Ezeket az akadásokat random csinálja van hogy 10 percig enged, van hogy fél percenként. ezek az akadások kb 1 percesek.
Számítógépem:
Intel(R) Core(TM)2 Dou CPU E4500
2.2Ghz
2G RAM
MSI alaplap
MSI NX8400GS 256 Video kártya
64bites Win7 Alatt Fut a gépem.
Ugyanannyi K memóriát fogyaszt a játék ha akad ha nem. Ez lehetséges? Én ilyet életbe nem láttam :S
2011. jún. 13. 23:45
1/8 anonim válasza:
Ellenőrizd a CPU hőmérsékletét játék közben.
Próbáld a játékot újratelepíteni.
2/8 A kérdező kommentje:
A hőmérsékletet nem tudom megnézni. A játékkal semmi baj, ugyanezt csinálja cs 1.6nál, painkillernél is.. :(
2011. jún. 13. 23:52
3/8 anonim válasza:
Everest vagy SpeedFan nevű programmal meg tudod nézni.
4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja az everest hogy 46°C-os.
2011. jún. 13. 23:57
5/8 deeev válasza:
a 46 teljesen rendben van! a folyamatok közül nézd meg h a gamén kívül mi a legnagyobb és azt állítsd le!
7/8 A kérdező kommentje:
a játékon kívül a legnagyobb a dwm.exe, de az az amitől a win7 tálcája átlátszó aero vagy mi a fene felület... :\
2011. jún. 14. 01:24
8/8 anonim válasza:
nekem is volt olyan hogy folyton akadozott es kiderult hogy meghalt a merevlemezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!