Mivel lehet a gond? Nincs internet. Gyorsan valaki.
Figyelt kérdés
Röviden: tegnap kikapcsolt a gépem. Bekapcsoltam újból és akkor már nem volt internet. Kihúztam a netet, visszas dugtam megint semmi. Újrainditottam akkor se történt semmi. Lennt a tálcán most pedig ezt olvasom: Nincs hálózat v. korlátozott. Egy csomó helyen néztem már mit kell tenni, de sajnos nem igen értek hozzá. Valaki tudna segiteni?2011. jún. 13. 11:12
1/7 anonim válasza:
Hát ha nemigen értesz ,hozzá akkor csak úgy lesz neted újra ,ha véletlen visszajön,vagy pedig megkérsz rá valakit aki ért hozzá,hogy csinálja meg helyetted.
2/7 anonim válasza:
Nos gyorsan hívj valakit aki szemrevételezés után meg mondja mi a gond. mert így nem lehet, főleg, hogy nem nagyon értesz hozzá. nem tudnál teljes értékű információkat mondani.
3/7 Zerkowitz válasza:
a szolgáltatónál van valami gond
4/7 anonim válasza:
Felhívod a szolgáltatódat és előadod a bajodat.
5/7 anonim válasza:
ez egy kicsit bonyolúlt megoldás amit leírok: start>vezérlőpult>hálózati kapcs.ok jobb egér megnyitás bal oldalt kell lennie olyannak hogy új kapcsolat létrehozása arra rákattintasz és végigmész rajta am modemes vagy? mert ez csak ahhoz jó
7/7 A kérdező kommentje:
Megvan. Elnézését hogy csak most irok. A hálózati kártyám adta meg magát, kisült, ahogy bedugtam a fülest az USB-be... Köszönöm azért a kommenteket :)
2011. jún. 15. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!