Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mivel lehet a gond? Nincs...

Mivel lehet a gond? Nincs internet. Gyorsan valaki.

Figyelt kérdés
Röviden: tegnap kikapcsolt a gépem. Bekapcsoltam újból és akkor már nem volt internet. Kihúztam a netet, visszas dugtam megint semmi. Újrainditottam akkor se történt semmi. Lennt a tálcán most pedig ezt olvasom: Nincs hálózat v. korlátozott. Egy csomó helyen néztem már mit kell tenni, de sajnos nem igen értek hozzá. Valaki tudna segiteni?
2011. jún. 13. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nemigen értesz ,hozzá akkor csak úgy lesz neted újra ,ha véletlen visszajön,vagy pedig megkérsz rá valakit aki ért hozzá,hogy csinálja meg helyetted.
2011. jún. 13. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nos gyorsan hívj valakit aki szemrevételezés után meg mondja mi a gond. mert így nem lehet, főleg, hogy nem nagyon értesz hozzá. nem tudnál teljes értékű információkat mondani.
2011. jún. 13. 11:51
 3/7 Zerkowitz ***** válasza:
a szolgáltatónál van valami gond
2011. jún. 13. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Felhívod a szolgáltatódat és előadod a bajodat.
2011. jún. 13. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
ez egy kicsit bonyolúlt megoldás amit leírok: start>vezérlőpult>hálózati kapcs.ok jobb egér megnyitás bal oldalt kell lennie olyannak hogy új kapcsolat létrehozása arra rákattintasz és végigmész rajta am modemes vagy? mert ez csak ahhoz jó
2011. jún. 13. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
A hálókártyád kipurcant talán.
2011. jún. 13. 16:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Megvan. Elnézését hogy csak most irok. A hálózati kártyám adta meg magát, kisült, ahogy bedugtam a fülest az USB-be... Köszönöm azért a kommenteket :)
2011. jún. 15. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!