Szerintetek ennél a pen drive-nál van valami csapda? Gyanúsan olcsó.
16 gigás pen drive-okat kerestem, de 20 dollár alatt nehéz találni (mármint a szállítási költséggel együtt). Ez viszont 32 gigás, a szállítás ingyenes és alig 15 dollár.
Gyanús lehet, h. eddig csak 1 ember vett tőle cuccot? (Habár valahol mindig el kell kezdeni). Minden ebayesben meg lehet bízni? Van ebben kockázat?
Mivel Május 27.-én regisztrált nem lehetett sok vásárlója ennyi idő alatt.Amúgy ebay-en olyan vásárolni mint vaterán.
Fura hogy ennyire olcsó.
A kérdés kiírása után feltűnt, h. mikor regisztrált, így persze, egyértelmű, h. nem lehet sok vásárlója.
Én is pont azt furcsállom, h. ilyen olcsó.
Az eladó szőrén szálán eltűnt. Mivel a regisztrációja is törölve lett, nem tudom róla semmit. Az ebayen a purchase historynál sincs semmi infó, mintha ez a pendrive soha az életben nem is létezett volna.
Viszont az ügy megoldódott. A paypal visszautalta a pénzt mind egy szálig, úgyhogy már nincs probléma. Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!