Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egyzerü házi studiót szeretnék...

Egyzerü házi studiót szeretnék olcsó csak feléneklésre hogyan? (rap)

Figyelt kérdés
Csak egy mikrofonra lenne szükségem :D az olcsók érdekelnek.
2011. szept. 4. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:

magyarul a kérdés lényege az hogy ajánljunk mikrofont? :)

Amúgy ha a múltkori ilyen témájú kérdező vagy akkor én voltam aki válaszolgatott.

2011. szept. 4. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

Az olcsó mikrofonok sok-mindenre alkalmasak, pl jól lehet velük gyakorolni a kézigránát dobást...

de feléneklésre abszolút alkalmatlanok.

Ha stúdióról beszélünk, a leg ótvarabb sufni is úgy 1-2 millánál kezdődik amit már stúdiónak lehet mondani.

Amiről te beszélsz az nem stúdió.

2011. szept. 4. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Előző, szerintem a kérdező amatőr házi "stúdióra" gondolt, ahol tojástartóval van megoldva a hangszigetelés, és társai.
2011. szept. 4. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Vegyé egy HAMA KARAOKÉ mikrofont azt szinte bármelyik MEDIA MARKT-ban kapsz pár ezerért, ha még occóbbat akarsz menj ki a kínai piacra ott kaphatsz SONYJO márkájút eze öccázé oszt vonyíccsá.
2011. szept. 4. 10:06
 5/6 A kérdező kommentje:
10en egy két ezrem van rá :D
2011. szept. 4. 10:41
 6/6 A kérdező kommentje:
A többi dolog megvan vagy egy jók is PC-m hangszigetelt nyári konyha az ajtó minden hanggátló.. mikrofon álvány is van márcsak egy mikrofon kellen :) megszámoltam a lovét 15205FT van :D akárhova elmegyek érte céges autóval :)
2011. szept. 4. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!