Windows7-nél hogy tudok egy tetszőleges képet beállítani háttérképnek?
Le van mentve a kép, rákattintok szokásosan jobbal hogy "beállítás asztali háttérképként" de semmi nem történik.
Rámegyek az asztalon a "személyre szabás" ott kiad pár témát amit ha bármelyikre kattintok csak az ablak színét tudom megváltoztatni. Alul külön megtudom változtatni az ablak színét de mellette írja hogy "asztal háttere" tehát képet is lehetne választani. De mikor rákattintok kihoz sok színt (kék, fekete, sárga, stb) amiket ha rákattintok be is állítja. De mikor fent kiválasztanám hogy ne egyszínű legyen hanem hogy pl. "fényképtár" akkor ki hozza a képeket de hiába kattintok arra amit kiválasztok, nem csinál semmit. Hiába kattintok a módosításra, ugyan azt az egy színt mutatja amire előtte kattintottam. Egyszer már sikerült beállítani egy olyan képre ami alapból rajta volt a gépen amióta megpróbáltam egy saját képet berakni, azóta csak a színt mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!