Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet Windows XP-ben...

Hogyan lehet Windows XP-ben úgy beállítani a hátteret, hogy ne nyújtsa, "többszörösítse" háttérképnek a képet?

Figyelt kérdés
A monitorom a maximum felbontásként az 1280 x 1024-es felbontást támogatja, de szeretnék egy olyan képet beállítani, amely magasságban elég nagy, és szélességben kicsi(példaként mondjuk 1707 x 2506).Ha egy ilyen képet szeretnék berakni vagy nyújtja, vagy "többszörösíti" a képet.Valahogy meglehetne azt oldani, hogy középre helyezze a képet, oldalt akár szürke háttér legyen?Próbáltam már jó pár dolgot, de valahogy mindig csak elcsúfította a hátteret:(:D (Utóirat: tudom, hogy ha nagy képet rakok be háttérnek akkor összenyomja a képet, csak ez olyan kép, hogy összenyomva is jól néz ki:d)
2011. máj. 13. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
igen! ott van. hogy középre. :)
2011. máj. 13. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Jaj igen, azt el is felejtettem.Az is jó lenne, csak teljesen a közepébe nagyít, ezáltal alig lehet kivenni magát a kép lényegét!Azért köszi, hogy segítettél, ment a zöld kéz!Kellemes hétvégét Neked!:-)
2011. máj. 13. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármelyik ingyenes magyar nyelvű képnéző programmal (XnView, IrfanView, Picasa) meg tudod csinálni.
2011. máj. 13. 21:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem valamelyik Általad ajánlott programot!Ment a zöld kéz, és kellemes hétvégét kívánok Neked is!:-)
2011. máj. 14. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!