Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gáz még 2011 közepén is XP-t...

Gáz még 2011 közepén is XP-t használni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 07:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

XP-nek ha megszűnt a támogatása is sokan fogják használni,nagyon sokáig is... Frissítések meg részben mindegy,sokan nem frissítik,mint én se,mióta gépezek ( 4-5éve),problémám nekem sem volt ettől..

Win7 meg elégé igényes azért,nem árt neki egy jó erős gép ha rendesen akarjuk futtatni,és pont ez miatt lesz xp nagyon sokáig még használatban,mert nem mindenki tud venni új gépet,vagy nem akar. Ennyi :)

2011. jún. 5. 08:37
 12/16 P.O.C. ***** válasza:

08:19

================

Ha egy gép hardveresen hibátlan, arra a Windows 7 is felmegy. Tudom, mert már sok százszor telepítettem Windows 7-et.

A Windows 7 érzékenyebb a memóriahibákra, az ellenőrizd, vagy a DVD olvasód is lehet sz*r. A lemez fizikailag hibás, akkor ki lehet cseréltetni. Ha erre lusta vagy, még mindig ott van a a lehetőség, hogy leszedsz a netről egy MSDN -en verziót, kiírod lemezre, és a kapott licencel beaktiválod.

Amúgy kipróbálás nélkül semmilyen szoftvert sem szabad megvenni! Még a Windows 7-nek is van 90 napos kipróbálható verziója:

[link]

2011. jún. 5. 08:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, baromi sokáig Win Me-t használtam, és csak akkor tértem át XP-re, amikor elkezdtem kapni a táblákat, hogy ez a progi csak XP-n fut. És akkor fogok majd továbblépni, amikor elkezdem kapni a hibaüzeneteket, hogy ez a progi csak Win7-en fut :)

A támogatás meg annyira nem érdekel... Drivert még nagyon sokáig fognak írni a gépemhez (vagy már újabb oprendszerhez valót sem fognak már) a windows frissítést meg nem rakom fel, mert igazából több hibásat láttam már, mint jót. Tehát ezen része sem hat meg :)

2011. jún. 5. 09:45
 14/16 Higgany ***** válasza:
Hát ha gáz ha nem én is még mindíg az XP-t használom :)
2011. jún. 5. 10:27
 15/16 anonim ***** válasza:
8:19-es vagyok: sajnos aznap még a számla elveszett, így már nem vihettem volna vissza, nem fogadták volna vissza.A Windows 7 próbaverziója korábban fent volt a gépemen, futott is rendesen, ekkor mondtam, hogy no akkor megveszem.Rá 2 hetére megvettem és az van, amit 8:19kor írtam.
2011. jún. 5. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:

10:42: A CD-kulcsod, gondolom, megvan. Ahhoz onnan szedsz lemezt, ahonnan akarsz. Ha saját kulcsoddal rakod fel, és aktiválod, akkor legális lesz. Nincs itt szó pénzkidobásról.

Nekem is van egy eredeti Vista SP1-es lemezem. Mikor kijött az SP2, letöltöttem egy MSDN integrált SP2-es változatot, és többé nem használtam a gyári lemezt, csak a CD-kulcsát.

2011. jún. 5. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!