Gáz még 2011 közepén is XP-t használni?
Akkor gáz, ha erőműved van és mégis XP-t használsz, ami azt nem képes kihajtani.
Ha gyenge géped van, akkor teljesen racionális dolog XP-t használni.
Sőt szerintem az még nagyobb gáz, aki a hulladék gépét merényeli meg egy Windows 7 -el. És nem számít neki ha minden kétszer lassabb, mint XP alatt, csak hogy neki csili-vili Windows 7-e legyen.
P.O.C. válasza:
"Akkor gáz, ha erőműved van és mégis XP-t használsz, ami azt nem képes kihajtani."
Szerintem nem gáz, második op rendszernek miért ne lehetne feltenni?
"Ha gyenge géped van, akkor teljesen racionális dolog XP-t használni."
A gyenge gép alatt milyen konfigot értesz?
"Sőt szerintem az még nagyobb gáz, aki a hulladék gépét merényeli meg egy Windows 7 -el. És nem számít neki ha minden kétszer lassabb, mint XP alatt, csak hogy neki csili-vili Windows 7-e legyen."
Ha szépen fut szaggatás nélkül valakinek egy régebbi gépen a Win7, miért ne tehetné fel? Akár sajnos akár nem, az XP ideje lejárt, a terméktámogatást is csak azért hosszabbították meg, mert az emberek nagy rész nem tér át egy újabb rendszerre, pedig nem olyan nagy a rendszerkövetelménye egy Vistának, vagy egy 7nek.
"És? Én azért használom az XP-t, mert ezt szoktam meg, ezt ismerem a legjobban. Nem azért, mert akármilyen divat van :) Nagyon jó az XP, csak foglalkozni kell vele."
Jó ezt szoktad meg, na de ha anno Win95-öt használtál volna(vagy használtál is? nem tudom) akkor a mai napig azt futtatnád csak mert megszoktad?
Jónak jó az XP, de egyre elavultabb lesz. A Win7-et és a Vistát meg nem divatból használják.
Divat ?? :D Gondolom 2006 -ban sem Windows 95 -öt használtál csak azért, mert "azt ismereted jobban". :D
Emlékszem mikor az XP megjelent, mindenki még egy jó darabig Windows 98 SE -t használt, csak azért: "ha' mer' nem futnak a jáccók' ikszpé alatt elég fürgén vaze'!" :D
Kb. ugyan ez van Vista/7 -nél, csak most még nagyobb a hiszti.
amúgy tényleg érdekes, mert amikor megjelent az XP, alig akartak áttérni sokan, most meg rengetegen lefikázzák a Win7-et/Vistát úgy hogy ki sem próbálták, és maradnak az XP mellett amire egyre kevesebb támogatás van...
Vajon ha megszűnik az XP-re a terméktámogatás, akkor is ennyire fogja mindenki fikázni a Win7-et és a Vistát?
Amúgy ha megszűnik a támogatás, akkor érdemes lesz még XP-t használni? Illetve melyik Win jöhet számításba szerinted ha kihullik az XP?
miért nem vitted vissza?
Ha kipróbálnál egy újabbat, akkor valószínűleg jobban tetszene mint az xp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!