Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gáz még 2011 közepén is XP-t...

Gáz még 2011 közepén is XP-t használni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 07:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne az? Sajnos a M.S. fejlesztései nem éppen a legolcsóbb gépet igénylik. Alternatívaként csak a Linux jöhetne számításba!
2011. jún. 5. 07:24
 2/16 A kérdező kommentje:
viszont nem is kell egy erős gép a Win7 futtatásához. Nekem egy régebbi gépen elég jól megy a Home Premium.
2011. jún. 5. 07:26
 3/16 P.O.C. ***** válasza:

Akkor gáz, ha erőműved van és mégis XP-t használsz, ami azt nem képes kihajtani.

Ha gyenge géped van, akkor teljesen racionális dolog XP-t használni.

Sőt szerintem az még nagyobb gáz, aki a hulladék gépét merényeli meg egy Windows 7 -el. És nem számít neki ha minden kétszer lassabb, mint XP alatt, csak hogy neki csili-vili Windows 7-e legyen.

2011. jún. 5. 07:31
 4/16 anonim ***** válasza:
És? Én azért használom az XP-t, mert ezt szoktam meg, ezt ismerem a legjobban. Nem azért, mert akármilyen divat van :) Nagyon jó az XP, csak foglalkozni kell vele.
2011. jún. 5. 07:31
 5/16 A kérdező kommentje:

P.O.C. válasza:

"Akkor gáz, ha erőműved van és mégis XP-t használsz, ami azt nem képes kihajtani."

Szerintem nem gáz, második op rendszernek miért ne lehetne feltenni?

"Ha gyenge géped van, akkor teljesen racionális dolog XP-t használni."

A gyenge gép alatt milyen konfigot értesz?

"Sőt szerintem az még nagyobb gáz, aki a hulladék gépét merényeli meg egy Windows 7 -el. És nem számít neki ha minden kétszer lassabb, mint XP alatt, csak hogy neki csili-vili Windows 7-e legyen."

Ha szépen fut szaggatás nélkül valakinek egy régebbi gépen a Win7, miért ne tehetné fel? Akár sajnos akár nem, az XP ideje lejárt, a terméktámogatást is csak azért hosszabbították meg, mert az emberek nagy rész nem tér át egy újabb rendszerre, pedig nem olyan nagy a rendszerkövetelménye egy Vistának, vagy egy 7nek.

2011. jún. 5. 07:41
 6/16 A kérdező kommentje:

"És? Én azért használom az XP-t, mert ezt szoktam meg, ezt ismerem a legjobban. Nem azért, mert akármilyen divat van :) Nagyon jó az XP, csak foglalkozni kell vele."

Jó ezt szoktad meg, na de ha anno Win95-öt használtál volna(vagy használtál is? nem tudom) akkor a mai napig azt futtatnád csak mert megszoktad?

Jónak jó az XP, de egyre elavultabb lesz. A Win7-et és a Vistát meg nem divatból használják.

2011. jún. 5. 07:44
 7/16 P.O.C. ***** válasza:

Divat ?? :D Gondolom 2006 -ban sem Windows 95 -öt használtál csak azért, mert "azt ismereted jobban". :D

Emlékszem mikor az XP megjelent, mindenki még egy jó darabig Windows 98 SE -t használt, csak azért: "ha' mer' nem futnak a jáccók' ikszpé alatt elég fürgén vaze'!" :D

Kb. ugyan ez van Vista/7 -nél, csak most még nagyobb a hiszti.

2011. jún. 5. 07:50
 8/16 A kérdező kommentje:

amúgy tényleg érdekes, mert amikor megjelent az XP, alig akartak áttérni sokan, most meg rengetegen lefikázzák a Win7-et/Vistát úgy hogy ki sem próbálták, és maradnak az XP mellett amire egyre kevesebb támogatás van...

Vajon ha megszűnik az XP-re a terméktámogatás, akkor is ennyire fogja mindenki fikázni a Win7-et és a Vistát?

Amúgy ha megszűnik a támogatás, akkor érdemes lesz még XP-t használni? Illetve melyik Win jöhet számításba szerinted ha kihullik az XP?

2011. jún. 5. 07:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Én mondjuk azért utálom a Win7-et(WinXP-t használok) mert megvettem a jogtiszta Windows 7 Home Premium 32 bites változatát, berakom a gépbe, bebootol és egyszer csak egy hibát ír ki, hogy a lemez hibásan van megírva.És erre költöttem 140 eurót.Már sajnálom, hogy megvettem, most inkább az XP-t használom, mert még mindig sokkal stabilabb mint a Win7.
2011. jún. 5. 08:19
 10/16 A kérdező kommentje:

miért nem vitted vissza?

Ha kipróbálnál egy újabbat, akkor valószínűleg jobban tetszene mint az xp

2011. jún. 5. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!